google-site-verification=h4iby3ydo3qtI-TOtlux4tKo7tU6okNqLpgOwyny4do

Kedvezmény

Vásárolj garantált 25% kedvezménnyel!

Igényelj törzsvásárlói kártyát és onnantól 25% kedvezményt kapsz minden termék árából!

A tagoknak minden hónapban van akció és vásárolhatnak csak tagoknak termékeinkből is amelyeket a szabályzat miatt még feltüntetni sem lehet de ha érdekel vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban https://vereskalman.calivita.hu/ 

Hogyan igényelhetsz törzsvásárlói kártyát?

·       Keresd fel a https://vereskalman.calivita.hu/ -ot és vásárolj egyszer 21.000 Ft értékben abból lejön 25% és így összesen 16.000 Ft-ot kell majd körülbelül fizetni, (ha több mint 21.000 Ft értékben vásárolsz ez az érték változik). A megvásárolt termékekkel együtt kiküldjük a törzsvásárlói kártyát plusz még egy katalógust amelyben minden termék megtalálható részletes leírással, egy árlistát és egy CaliNews újságot. 

·       Ha bankkártyával szeretnél fizetni azt is megteheted ezen az oldalon: https://vereskalman.calivita.hu/

Hogyan tudsz utána 24% (egy kicsivel több) kedvezménnyel vásárolni?

·       Annyi a dolgod, hogy felkeresed a https://vereskalman.calivita.hu/vagya www.calivita.hu oldalt és bejelentkezel az e-mailben található adatokkal amelyet a rendelésed leadása után küldünk és utána minden termékünket 25% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

·       Ha időközben vásárolsz kártyáddal egész évben 7000 ft-ért a kártya hosszabbodik 1 évvel, a vásárlások összeadódnak).

Mit tegyek, ha nem sikerült bejelentkeznem a törzsvásárlói kártyámmal?

·       Rendeld meg itt a webáruházban és az Egyéb megjegyzésekhez írd oda, hogy már van törzsvásárlói kártyád és írd oda a kártya kódját (a visszaigazolásban még a teljes ár fog szerepelni, de ne ijedj meg, elküldjük a rendelésed a központba ott érvényesítik a kedvezményt és a következő visszaigazolásban már a kedvezményes összeg fog szerepelni).

·       Hívj minket 06703157772 számon (ha nem vesszük fel visszahívunk), diktáld be az adataid és mi leadjuk rendelésed.