Resveratrol Plusz prémium minőségű antioxidáns a vörösborból értékes hatóanyagaival

Resveratrol Plusz prémium minőségű antioxidáns a vörösborból értékes hatóanyagaival
Értékelés:

Cikkszám: 17

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

Rezveratrol Q10-zel Ugye Ön is hallott már a vörösbor egészséget támogató hatásáról? A Resveratrol PLUS egy prémium minőségű antioxidáns készítmény, mely egy kapszulába sűrítve tartalmazza a vörösbor polifenoljainak értékes tulajdonságait, egyéb, szinergikusan együttműködő hatóanyagai pedig nagyszerűen kiegészítik annak sejtvédő hatását.

Kinek ajánljuk ?

Régi népi bölcsesség, hogy napi egy pohárka vörösbor nemhogy káros, de nagyon is jót tesz az egészségünknek. Ez a bölcsesség nagy visszhangot keltett a ’90-es évek elején, mikor a „francia paradoxon” szókapcsolat ismertté vált az orvostudományban. Ez a kifejezés arra a megfigyelésre utal, hogy az egyes területeken élő franciák körében jóval alacsonyabb a szív és érrendszeri problémák előfordulási aránya, mint a hasonló fejlettségi területeken élő, hasonló életvitelt követő és hasonló mennyiségű telített zsírokat fogyasztó országokban. A magyarázat nem a génekben, hanem leginkább az ezeken a területeken jellemző borfogyasztási szokásokban keresendő.
A jótékony hatásért nem maga az alkohol, hanem a vörösborban található polifenolos vegyületek tehetők felelőssé, melyek erős antioxidánsként védelmet nyújtanak a szabad gyökök sejteket károsító hatásaival szemben, támogatják az ereket, és öregedést gátló hatással is bírnak.

A vörösborban található legismertebb ilyen vegyület a rezveratrol, melynek négy, természetben fellelhető kémiai formája közül a transz-rezveratrol rendelkezik a legjobb biológiai aktivitással. Legnagyobb mennyiségben a szőlőkacsban és a szőlőszemek héjában képződik, mely megmagyarázza a vörösborban való jelenlétét is (1 liter vörösborban átlagosan 2-3 mg/l található). A francia paradoxon jelenség nagymértékben fellendítette a kutatók érdeklődését a rezveratrol iránt, melynek köszönhetően mára már az egyik legígéretesebb természetes antioxidánsként tartják számon.
A CaliVita Resveratrol PLUS készítménye túlmutat az egyszerű rezveratrol készítményeken, hisz amellett, hogy koncentráltan tartalmazza ezt a hatóanyagot, egy olyan komplex formula, mely több más, őt kiválóan kiegészítő antioxidánst is egyidejűleg magában hordoz. Így a szőlőmag értékes kivonatát, mely antioxidáns hatása mellett leginkább ereket támogató hatásáról ismert, illetve koenzim-Q10-et, mely támogatja a szív egészséges működését, továbbá nélkülözhetetlen eleme a sejtszintű energiatermelő folyamatoknak.

FIGYELEM!

  • krónikus betegség fennállása illetve gyógyszerszedés esetén a készítmény alkalmazása előtt kérdezze meg kezelőorvosát!

Tudtad-e?

Egy kapszula Resveratrol Plus ugyanannyi resveratrol-t és CoQ10-et tartalmaz, mint 10 üveg vörösbor és 4 kg lazac !

Adagolás:

Egy doboz tartalma : 60 kapszula                          
1 kapszula naponta
Egy napi adag ára:
129 Ft
Ennyi napra elegendő:
60 nap
Összetétel
  • Resveratrol kivonat (50% trans-resveratrol); 100 mg
  • Szőlőmag kivonat; 50 mg
  • Coenzyme Q10 (CoQ10, ubikinon); 20 mg
Ár: 11 505 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!