Smokerade dohányosoknak kifejlesztett készítmény

Smokerade dohányosoknak kifejlesztett készítmény
Értékelés:

Cikkszám: 10

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

A dohányzás káros hatásait igyekszik kiküszöbölni a dohányosoknak kifejlesztett antioxidáns komplex A Smokerade kiváló antioxidáns készítmény, amely támogatja szervezetünket a dohányzás okozta oxidatív folyamatok sejtromboló hatásaival szemben. Komplex összetevőinek jótékony hatása miatt aktív és passzív dohányosoknak egyaránt ajánlott. Természetesen a nem dohányzók és a leszokás időszakában lévő dohányzók is alkalmazhatják kiváló antioxidáns hatása miatt.

Kinek ajánljuk? 

Ha Ön dohányzik, biztosan tudja, hogy milyen fontos lenne leszoknia, mert ez a legjobb módja annak, hogy egészséges maradjon. De vajon tisztában van-e a dohányzás káros hatásaival, illetve azzal, hogy a passzív dohányzás is ugyanolyan veszélyeket hordoz magában?

A Smokerade több összetevőből álló, kiváló antioxidáns készítménymely hozzájárul a dohányzás okozta fokozottan káros oxidatív folyamatok gátlásához, elősegítve ezzel a sejtek és szövetek védelmét.

A dohányzás során keletkező füstben ezidáig mintegy 4000 különböző anyagot sikerült kimutatni. A dohányzáshoz kapcsolódó legveszélyesebb tényezők a már említett sejtet károsító szabad gyökök és a füstben kimutatható több mint 40 féle bizonyítottan rákkeltő anyag. Ilyen anyagok például bizonyos policiklusos aromás vegyületek (például a benzpirén), aromás aminok, a nikotin, a nitrózaminok, a butadién, de található a füstben polónium is. A dohányzás során ezen káros anyagok mellett jelentős mennyiségű szénmonoxid (CO) is a szervezetbe kerül. A CO több százszor erősebben kötődik az oxigén szállítását végző hemoglobinhoz, ezért már csekély koncentrációban is mérgező!

A készítmény aktív összetevője a C- és az E-vitamin, a koenzim-Q10, a cink és a szelén – valamennyi hatékony antioxidáns. A Cayenne-bors ismert anyagcserét fokozó hatása elősegítheti a méregtelenítést. Az általában gyümölcsökben található ellágsav és a magas polifenol tartalmú zöld tea kivonat szinergikus hatást fejt ki mindazokkal az anyagokkal szemben, amelyek a véredényeket, a tüdőt, a szívet, a gyomrot, a húgyhólyagot és a hemoglobint károsítják.

Egy doboz tartalma: 90 tabletta
Adagolás:
3x1 tabletta naponta étkezés után
Egy napi adag ára:
181 Ft
Ennyi napra elegendő:
30 nap

Smokerade összetevői:

  • Cayenne bors: 300 mg
  • Ellagsav: 5 mg
  • C-vitamin: 60 mg
  • E-vitamin: 10 mg
  • Cink: 5 mg
  • Szelén: 20 mcg
  • Coenzyme Q10 (CoQ10, ubikinon): 2.5 mg
  • Zöldtea kivonat: 5 mg
Ár: 7 965 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!