XShape az ideális testsúlyért (sportolóknak)

XShape az ideális testsúlyért (sportolóknak)
Értékelés:

Cikkszám: 120

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

Egészséges életmód része az egészséges táplálkozás és a sport. Készítményünket mindazoknak ajánljuk akik mindezek mellett segítséget szeretnének a testsúlycsökkentő diéta betartasához. A készítmény alkalmazása megfelelő mennyiségű és minőségű testmozgás, egészséges életmód és diéta mellett segítséget nyújthat ahhoz, hogy teste karcsúbb és feszesebb legyen. Az XShape fő hatóanyagai aminosavak, melyeket vitaminokkal és króm pikolináttal egészítettünk ki.

Kinek ajánljuk?

Az aminosavak rendkívül fontos szerepet játszanak szervezetünkben. Fehérjéink kizárólag aminosavakból épülnek fel, de szükség van rájuk egyéb anyagok, például egyes hormonok szintéziséhez; emellett segítenek fenntartani a normál sav-bázis egyensúlyt, valamint sok egyéb funkció mellett a megfelelő izomműködést is.

Testtömeg csökkentés esetén különösen fontos a megfelelő aminosav bevitel. A nem megfelelő (ennek ellenére sokszor sajnos nagyon divatos) diéták és a koplalás kezdetben gyakran járnak a testtömeg csökkenésével; ám a mérleg nyelvének lefelé billenését gyakran az elveszített folyadék, illetve az izomszövetek csökkenése eredményezik. Annak érdekében, hogy fogyókúránk során ne vizet és izmot veszítsünk, megfelelő tápanyagbevitelre, folyadékbevitelre és fizikai aktivitásra van szükség.

Az XShape hozzájárul szervezetünk megfelelő aminosav ellátottságához, így elkerülhetjük, hogy a súlyvesztés izomvesztésből adódjon. Összetevői hozzájárulnak továbbá olyan, a szervezetünkben szükséges anyagok képzéséhez is, melyek hatékonyan támogathatják a testtömeg csökkentést. A készítményt olyan egyéb hatóanyagokkal is kiegészítettük, mint például a króm, mely a szervezetben termelődő inzulin hatását elősegítve befolyásolhatja a szénhidrát, fehérje és zsíranyagcserét, ezáltal gátolhatja az édesség utáni sóvárgást. A készítményben használt króm pikolinát szerves kötésű forma, mely elősegíti a króm jobb hasznosulását a szervezetben. A B-vitaminok támogatják a szénhidrát-, zsír-, és fehérje anyagcserét, a C-vitamin pedig kiváló antioxidáns hatásánál fogva védi sejtjeinket a szabad gyökök károsító hatásai ellen. 

Az XShape tökéletes kiegészítője lehet egy gondosan megtervezett, aktív életmóddal kiegészített diétának, mely során karcsúbb, feszesebb és izmosabb testre tehet szert!

FIGYELEM!
A készítmény nem helyettesíti a testtömeg csökkentő étrendet, a megfelelő testmozgást és az esetlegesen szükséges életmódváltást!

Egy doboz tartalma: 90 tabletta

Adagolás: 1 kapszula naponta

Egy napi adag ára: 80 Ft

Ennyi napra elegendő: 90 nap

Xshape Összetevői:

 • C-vitamin; 33.3 mg
 • B3-vitamin (niacinamid, nikotinamid); 6.6 mg
 • B6-vitamin (piridoxin); 1 mg
 • B12-vitamin (cianokobalamin); 1 mcg
 • Króm; 46.6 mcg
 • L-arginin; 136.6 mg
 • L-lysine; 133.2 mg
 • L-Glutamine; 106.6 mg
 • L-ornitin; 77 mcg
 • L-Fenilalanin; 66.6 mg
 • L-Karnitin; 50 mg
 • L-Tyrosine; 46.6 mg
Ár: 10 625 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!