Organic Noni, Calivita Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag

Organic Noni, Calivita Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag
Értékelés:

Cikkszám: 56

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

Itt egy cikk ha érdekel kattints ide!

Organic Noni (morinda citrifolia) a biominűsítésű komplex ,sejtszinten ható készítmény Vannak a Földön olyan zegzugok, ahol a civilizáció átkos-áldásos hatása még alig hagyott nyomot. Találja meg Ön is az egyensúlyt a CaliVita Organic Noni (morinda citrifolia) termékeivel, melynek hatóanyagai olyan területről származnak, ahol az ember és természet harmóniája még mindig létezik.

A noni az egyik legnépszerűbb egzotikus szupergyümölcs, hiszen rendkívül gazdag tápanyagokban, és az egészségünk megőrzését, esetleg visszaszerzését segítő vegyületekben. A modern technológia - ami a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre gyakrabban ötvözhető a természetbarát mezőgazdasági és gyártási folyamatokkal - biztosítja számunkra, hogy mi is részesülhessünk a noni csodálatos hatásaiban.

Miért érdemes naponta Organic nonit fogyasztani?

  • Antibakteriális hatása segíthet elkerülni bizonyos fertőzéseket, vagy megkönnyíteni azok kezelését. A Organic noniban található hatóanyagok egy része a leggyakoribb ételfertőzéseket és mérgezéseket okozó baktériumok ellen hat. Más vizsgálatok a TBC-t okozó baktérium gátlásában az antibiotikumokhoz hasonlítható eredményességét bizonyították.
  • magas vérnyomás ellen is hatásos lehet Organic nonival kiegészíteni a terápiát, ugyanis enyhe vérnyomáscsökkentő és vízhajtó hatását igazolták több vizsgálatban is.
  • Egy 2010-es kutatás szerint az Organic noni napi fogyasztása megakadályozta, hogy a magas zsírtartalmú étrend következtében megnőjön a vér triglicerid és LDL-koleszterin szintje. Ezek a vérzsírok nagyban felelősek az érelmeszesedésért és a szívbetegségek egy részéért, így az Organic noni fogyasztásával hozzájárulhatunk ereink és szívünk védelméhez is.
  • Több vizsgálat is alátámasztotta a fogyasztók tapasztalatát, mely szerint az Organic noni fájdalom- és gyulladásgátló hatással is rendelkezik. A kutatók feltételezik, hogy hasonló módon fejti ki hatását, mint az általánosan alkalmazott gyulladásgátlók, azonban kíméletesebb a gyomor-, és bélrendszerhez, így nincsenek kellemetlen mellékhatásai.
  • In vitro (élő szervezeten kívüli) vizsgálatok at Organic noni rendkívüli antioxidáns hatását is alátámasztották. A kísérlet szerint közel háromszor hatékonyabban védte a sejteket a szabad gyököktől, mint a C-vitamin, így az Organic noni részt vehet a sejtjeink és természetesen a DNS védelmében (így az egészséges sejtosztódásban) is.

 A fenti felsorolás korántsem teljes. Ha kíváncsi az Organic noni további jótékony hatásaira, kísérje figyelemmel későbbi cikkeinket is, melyekben igyekszünk a lehető legalaposabban bemutatni a gyümölcsök királynőjét!

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak, akik szervezetük ellenálló képességét szeretnék javítani.
  • Azoknak, akik fontosnak tartják szervezetük kiegyensúlyozott működésének támogatását.
  • Azoknak, akik általános energiaszintjüket szeretnék fenntartani vagy növelni.
  • Méregtelenítő kúrát alkalmazóknak a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.

Mivel a „bio” termékek iránt egyre nagyobb az érdeklődés, a népszerű Organic Noni (morinda citrifolia) tisztán „bio” minősítésű alapanyagokból is elérhető. Míg a Polinesian Noni az érintetlen természetből, a CaliVita Organic Noni (morinda citrifolia) készítménye ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik.

Egy üveg mennyisége: 946 ml 

Egy napi adag ára: 394 Ft

Ennyi napra elegendő: 32 nap
Organic Noni összetétele:
  • „Bio” minősítésű Organic Noni (morinda citrifolia) 100 % Organic Noni (morinda citrifolia) tartalmú. 

Itt egy cikk ha érdekel kattints ide!

Ár: 18 300 Ft
+ Véleményt írok

#4 - Kocsis Kornélia2018.07.09. 14:39

Nagyon sokat voltam beteg és az ismerősöm ajánlotta az Organic nonit és nagyon bevált. Azóta kevésbé vagyok beteg szóval ajánlom mindenkinek.

#3 - Végh Vilmos2018.07.09. 14:36

Már 3 éve szedem és azóta alig vagyok beteg nem kell kihagynom napokat és jobban is érzem magam, szóval én is csak ajánlani tudom az Organic nonit.

#2 - Szabó Vivienn2018.07.09. 14:34

Nagyon szereti a család, szerintem egy fantasztikus az Organic Noni és még a gyerekek is könnyen be tudják szedni mivel folyékony. Mindenkinek ajánlom!

#1 - Kiss Adrienn2018.07.09. 14:31

Ez egy szuper termék mióta szedi a család azóta szinte alig vagyunk betegek, mindenkinek csak ajánlani tudom az Organic Nonit.