Shark Aid cápa porc az izületekért

Shark Aid cápa porc az izületekért
Értékelés:

Cikkszám: 68

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

Cápaporc a kutatások középpontjában.... Földünkön több mint 400 millió éve változatlan formában élnek a cápák. Ezek az ún. porcos halak kiemelkedő egészséggel bírnak, minden porcikájuk a túlélést szolgálja. A cápák porca étrend-kiegészítőként alkalmazva támogatja az ízületek egészséges működését.

Kinek ajánljuk? 

A tenger élővilágának kutatói „tökéletes élő gépezetnek” nevezik a cápát. Ez az élőlény 400 millió éve szinte változatlan formában létezik a Földön. A cápa soha nem alszik, soha nincs nyugalomban, mégis kiemelkedő erőnléttel és egészséggel rendelkezik. Ez utóbbi sajátosságra csak néhány éve figyelt fel a tudomány. Miben áll a cápák titka? Talán azért maradhattak fenn mégis 400 millió éven át, mert szervezetük minden tekintetben a túlélést szolgálja. Felépítésük, érzékszerveik, a betegségekkel szembeni ellenálló képességük tökéletes. Ráadásul nincs más ellenségük, csak a többi cápa és az ember. Egyetlen csont sincs a testükben: csakis porc, ami a cápa teljes súlyának 6-8 százalékát teszi ki.

Különös figyelmet érdemel a cápa igen erős és hatékony immunrendszere. Sebei gyorsan gyógyulnak, és szinte sosem kap fertőzést. A cápa immunrendszerének sajátossága, hogy állandóan termel és a véráramban keringet ellenanyagokat, míg az ember immunrendszere többnyire „alszik”, csak akkor aktivizálódik, ha fel kell vennie a harcot valamilyen fertőzéssel.

A Shark Aid cápaporcot tartalmazó étrend-kiegészítő. A cápaporcban található hatóanyagok hozzájárulnak az ízületek egészséges működéséhez és a normál porcképződéshez. Alkalmazása elsősorban sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek az ízületek fokozott igénybevétele miatt javasolt, idősebb korúaknak az ízületek egészséges működéséhez és a normális porcképződéshez ajánljuk.

FIGYELEM!

  • A cápaporc – az új erek képződését gátló hatása miatt – nem alkalmazható műtéti, illetve sebészeti beavatkozások előtt és után, valamint terhesség és szoptatás idején.
  • Halakra, puhatestűekre érzékenyek a terméket ne fogyasszák!
  • Szív-és vagy keringési betegségben szenvedők konzultáljanak kezelőorvosukkal!
Egy doboz tartalma: 90 tabletta

Adagolás: 3x2 tabletta naponta (1 tabletta 225 mg kondroitin-szulfátot tartalmaz.)

Egy napi adag ára: 570 Ft

Ennyi napra elegendő: 15 nap

SharkAid összetevői:

  • Szárított cápaporc őrlemény tüskéscápa=Squalus acanthias; 750 mg  „Ez az összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat”
Ár: 12 755 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!