3 testőr amely segíthet az influenza megakadályozásában

 

Közeleg az influenzaszezon, kattints ide és nézd meg mi segíthet!
Ismét nyakunkon az influenzaszezon! 
Ha még most, időben elkezded szervezeted felkészítését, hatékony készítményeink egész sora közül választhatsz, hogy immunrendszered teljes arzenálját fel tudd sorakoztatni az influenza támadása ellen.


SambuRex >>

Egyes tanulmányok szerint a feketebodza - mely a SambuRex-ben nagy mennyiségben és koncentrációban megtalálható -, rendkívül hatékonyan csillapítja az influenza vírus okozta panaszokat, lerövidítheti a betegen töltött időt (akár 4 nappal is!), és a tünetek és szövődmények ellen használt gyógyszerek mennyiségén is csökkenthet. Mindezeken felül az echinaceaval karöltve serkenti az immunrendszerünk védekezési mechanizmusait az influenza vírus ellen, gátolva annak „szaporodását”, emellett a vírusfertőzések szövődményeként jelentkező bakteriális fertőzések bizonyos típusai ellen is gátló hatással van. 


D-drops >>

A D-vitamin fokozza az immunrendszer védekezését a fertőzésekkel szemben, míg hiánya fogékonnyá tesz rájuk minket.
Egy amerikai vizsgálatban, napi 2000 IU D3-vitamint alkalmazva változókor utáni nőknél 90%-kal csökkent az influenza és megfázás előfordulása. Hasonló eredményekre jutott egy japán kutatás is, melyben iskoláskorú gyermekeknél napi 1200 IU D3-vitamin alkalmazása szignifikánsan csökkentette az influenzás megbetegedések számát. Magyarországon pedig az ezzel foglalkozó orvosi bizottság szakértői véleménye szerint a megfelelő D-vitamin ellátottság akár 90%-kal is csökkentené az influenza előfordulását!


C-1000 Plus >>

Csak úgy, mint a D-vitamin, a C-vitamin is elengedhetetlen ahhoz, hogy az immunrendszer megfelelően működjön, tehát felismerje az „idegen” behatolókat, ellenanyagokat termeljen, még több immunsejtet csatasorba állítva végül legyőzze a fertőzést. A megfázással és influenzával szembeni hatékonyságát több vizsgálat és számtalan egyéni tapasztalat támasztja már alá. A C-1000 Plusban a megadózisú C-vitamint bio csipkebogyóval egészítettük ki a hatás fokozása érdekében.

Cselekedj időben és vértezd fel szervezetedet a téli betegségek ellen!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!