Reflux betegségek. Sok a savam. Marja a nyelőcsövemet a sav.Puffadás,teltség érzet.

 

Reflux tünetei és kezelése!
A reflux tünetei a gyomorégés és a felböfögés folyamatos puffadás és rossz közérzet.

Gyomorégés: gyors megoldások,mindenki számára.
Hamar jöhet az enyhülés!!!

Ha túl sok a gyomorsav!

Képtalálat a következőre: gyomorsav tultenges tünetei

A gyomorsav rendkívül erős sav, feladata az ételek emésztése, és az étellel a tápcsatornába került kórokozók ártalmatlanítása. A gyomorfal védőrétege megvédi a gyomrot a gyomorsavtól.

Normál esetben ez a rendszer kifogástalanul működik. De néha bizonyos élelmiszerek, egyes gyógyszerek és betegségek befolyásolhatják a savtermelést. 

A gyomorsav túltengés főbb tünetei:Gyomor égés,puffadás,maró érzés a nyelőcsőben,savas felböfögés,nyelési problémák,rossz közérzet.

Bár nem minden tünet jelentkezik mindenkinél, vagy nem egyforma intenzitással, a túlzott gyomorsavtermelés általában gyomor-, vagy nyelőcsőégéssel, görcsökkel, erőteljes gázképződéssel jár. A túl sok gyomorsav rossz közérzetettel párosul, amelyet a belekben átcsoportosuló folyadékok és gázok mozgásának következtében hidegrázás, hányás, vagy gyakori szellentés kísérhet.


Forráskép megtekintése

Ami tilos

A gyomorsav elleni harc során, kerüljük a csípős, irritáló fűszerek használatát, a zsíros, rántott ételeket, valamint a hüvelyesek fogyasztását. Ételeink legyenek minél egyszerűbbek, szósz-, öntet- és adalékanyagoktól mentesek. Tartózkodjunk az édességektől –sajnos ide tartoznak a leheletfrissítő cukorkák is−, azaz minden olyan terméktől, ami csokoládét, cukrokat, krémeket és mentát tartalmaz. A bevitt folyadék soha ne legyen túl forró, vagy túl hideg. Természetesen gyomorsav csökkentését célzó kúra alatt ne fogyasszunk alkoholt, szénsavat vagy koffeint tartalmazó italokat és kerüljük a dohányzást is!

Helyes étkezés:

A nehezen emészthető, túl zsíros, fűszeres ételek tovább maradnak a gyomorban, így kedveznek a refluxnak, helyettük könnyebb ételeket érdemes fogyasztani, és javasolt a gyakoribb étkezés, egyszerre kisebb mennyiségű étel elfogyasztásával.

Mi a megoldás gyomorégésre?

A panaszokra számos gyógynövényt,gyógygynövenytartalmú étrendkiegésszítő lehet kapni,  de szerencsére nagyon sok könnyen elérhető, otthoni módszer is hatékony, gyors enyhülést nyújthata panaszok ellen.
Green Care alapanyagát adó lucerna magas klorofilltartalma miatt kiváló méregtelenítő és lúgosító. Igazi tápanyagbomba: megtalálható benne több vitamin (C-, D-, E-, K-, B-), béta-karotin, ásványi anyagok (kalcium, vas, kálium, foszfor), valamint esszenciális aminosavak, melyek mind-mind szervezetünk egészséges működését támogatjá.Képtalálat a következőre: calivita green care
És ezenkívül mindenkinek csak ajánlani tudom,ami a gyors segítség és javulás útjához vezethet. Nagyon nagy segítség lehetmindenki a gyomorsav elleni harcban.
Forráskép megtekintése
A zöld növények festékanyagát adó klorofill rendkívül hatékony lúgosító, mellyel megőrizhetjük, vagy visszaállíthatjuk szervezetünk sav-bázis egyensúlyát. Emellett kiváló méregtelenítő és enyhe vízhajtó, így a tisztítókúrák elengedhetetlen kelléke.
  • A CaliVita közel 30 éve kínál a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
  • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok és a jobb felszívódású, pl. szerves formák felhasználására.
  • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
  • A gyártás a cGMP szigorú minőségellenőrzési elveinek megfelelően, az FDA folyamatos ellenőrzése mellett történik, mindemellett termékeink többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át.
  • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
15
mg
Klorofill
Inaktív összetevők:

tisztított víz, növényi glicerin, mentaolaj, kálium-szorbát, citromsav.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8