Ég a gyomrom, maró érzés a torokban, puffadok

 

Ezek a reflux tünetei is lehetnek. Mit tegyek? Lúgosításra milyen természetes készítmények lehetnek? A Chlorophyll milyen segítséget nyújthat? Ismerd meg a Liquid Klorofill jótékony hatásait.

klorophyll természetes folyékony tömény lúgosító, méregtelenítő lucernakivonat

 2 db Liquid Chlorophyll vásárlása esetén az egységár:  9.290.- Ft + kedvezménykártya

3 db vásárlása esetén ingyenes szállítással


Ismerd meg kattints ide: Liquid Chlorophyll (473 ml)

Folyékony lúgosító formula

Liquid Chlorophyll hatóanyaga a lucernából származó klorofill. A klorofill a növények zöld festékanyaga, évszázadok óta alkalmazzák méregtelenítésre, valamint általános élénkítő szerként. Gazdag fehérje-, karotin-, enzim- és ásványianyag-forrás. Elősegíthetii a méreganyagok semlegesítését, valamint eltávolítását a szervezetből, ezenkívül rendkívül hatékonyan lúgosít. Erős lúgosító hatása által jótékony hatást fejthet ki gyomorégés esetén. A túlzott állati fehérje fogyasztás, a gyakori édesség-és szébhidrát fogyasztás, az egyes élvezeti szerek (például a kávé), a szénsavas üdítők (kólafélék) fogyasztása során kloridok, foszfátok jutnak a szervezetbe, melyekből savak képződhetnek. Amennyiben ezen anyagok nem tudnak kiürülni, felszaporodhatnak, és a szervezet sav-bázis egyensúlyát savas irányba tolják el. Ilyenkor javasolt a méregtelenítő kúra elvégzése, melyben kiváló segítséget nyújthat a Liquid Chlorophyll. A készítmény emellett kiváló belülről ható dezodoráló szer. Külsőleg is alkalmazható fertőtlenítésre, apróbb horzsolások ecsetelésére, gargalizálásra.

A zöld növények festékanyagát adó klorofill rendkívül hatékony lúgosító, mellyel megőrizhetjük vagy visszaállíthatjuk szervezetünk sav-bázis egyensúlyát. Emellett kiváló méregtelenítő és enyhe vízhajtó, így a tisztítókúrák elengedhetetlen kelléke.

A Liquid Chlorophyll a méregtelenítést, illetve az elsavasodott szervezet pH-egyensúlyának helyreállítását támogatja. A termék lucernalevélből kivont speciális komplex. A lucerna a legnagyobb vitamin- és ásványisó-tartalmú zöldféle, amely vasat, kalciumot, magnéziumot, foszfort, káliumot, ként, nikkelt, valamint az összes ismert vitamint tartalmazza. A zöld növények festékanyagát adó klorofill rendkívül hatékony lúgosító lehet, amely a tisztítókúrák elengedhetetlen kelléke, továbbá áldásos hatását felhasználhatjuk fogyókúránk elősegítésére is.

klorofill, lucerna kivonat, méregtelenítés, lúgosítás, ph egyensúly visszaállítás.


Mire ajánljuk?

  • Az elsavasodott szervezet pH-egyensúlyának helyreállításához.
  • Méregtelenítő kúrához.
  • Az emésztés segítésére.
  • Kellemetlen szagú lehelet esetén belső dezodorként.
  • Refluxos panaszok enyhítésére.
  • Sebgyógyulás elősegítésére.
  • Sugárkezelés és citosztatikus kezelés mellékhatásainak csökkentésére.
Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminjunior.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8