Liqvid Chlorophyll, folyékony klorofill

 

Kattints ide és tudj meg mindent a Liqvid Chlorophyll, folyékony klorofill-ról.

Mi is az a klorofill?

A klorofill a zöld növényeknek azon anyaga, amely a napsugárzás energiáját elnyeli, és közvetíti a növényi sejtben végbemenő szintetikus folyamatoknak. Minden zöld növény tartalmaz klorofillt bizonyos mértékben, azonban az egészen sötétzöld növények azok, amik a legnagyobb koncentrációban tartalmazzák azt. Mivel az emberek nem képesek a fotoszintézisre, ezért a klorofillt sem ugyanúgy használjuk, mint a növények.

Általános szabályként igaz, hogy minél zöldebb egy növény, annál több klorofillt tartalmaz. Ezért a sötétzöld fűszernövények és zöldségek, úgy mint a kelkáposzta, petrezselyem, koriander, spenót, articsóka, brokkoli a legjobb táplálékból nyerhető klorofill források. Az alga, azaz spirulina, tengeri zöldségek, mint a tengeri hínár és tengeri füvek szintén gazdagok klorofillban.Kinek ajánljuk a klorofillt?

 • Az elsavasodott szervezet pH-egyensúlyának helyreállításához.
 • Méregtelenítő kúrához.
 • Az emésztés segítésére.
 • Kellemetlen szagú lehelet esetén belső dezodorként.
 • Sebgyógyulás elősegítésére.
 • Sugárkezelés és citosztatikus kezelés mellékhatásainak csökkentésére.

Kattints ide és rendeld meg!


Mire jó a klorofill?

Újabb kutatások szerint a klorofill, rendszeres fogyasztása kiváló erősítő lehet a szervezetünk számára. A klorofillta növények "vérének” is hívják (zöld vér), mert molekulaszerkezete nagyon hasonlít a vér hemoglobinjához. A vérben lévő hemoglobinmolekulában található hem rész hasonlít a klorofill molekulához. A vérben lévő hemoglobin oxigénből, szénből, nitrogénből épül fel, amelyek egy vas atomot fognak közre. De fontos különbség például, hogy a hem vas(II)-iont, míg a klorofill magnéziumiont tartalmaz. Nagyon leegyszerűsítve: a klorofill telis-tele van oxigénnel, mely kedvez a jó baktériumok szaporodásának. Ha nincs elegendő oxigén jelen a sejtjeinkben, akkor a "rossz” baktériumoké a főszerep, ezek veszik át az irányítást (egy kis horror sejtszinten), ez pedig rákos sejtek megjelenéséhez vezethet. Itt jut szerephez a klorofill, mivel segítségével hatalmas mennyiségű oxigént tudunk a sejtjeinkbe juttatni

A szakirodalom beszámolói szerint a klorofill tartalmú étrend-kiegészítők alkalmazása hasznos lehet a középfül fertőzései és gyulladása, a cukorbetegségből adódó lábszárfekély, különböző fertőző, gyulladásos bőrbetegségek, hüvelygyulladás és a méhnyak fertőzései esetén. Nem véletlen, hogy azok a növények, amelyek ismertek arról, hogy segíthetnek a szervezetnek kiüríteni a felesleges nehézfémeket, mint a koriander és az alga, telis-tele vannak klorofillal. A klorofill rendelkezik azzal a képességgel, hogy kiürítse a szervezetből a nehézfémeket. Mint már említtettük, a klorofill közepén magnézium található, ami savas környezetben felszabadul és ez lehetővé teszi, hogy egy másik nehézfémet kössön meg. Ha odafigyelünk, hogy több klorofillben gazdag ételt vigyünk a táplálkozásunkba, akkor ezzel megakadályozzuk a nehézfémek felhalmozódását, ami egy nagy probléma manapság a szennyezett világunkban. A klorofill további egészségügyi előnyei, hogy segítheti megszüntetni a kellemetlen testszagokatgyulladás gátló hatású lehet, a magnézium tartalma miatt segítheti oldani az idegességet és csökkentheti a magas vérnyomást.

Kattints ide és rendeld meg!A klorofill 10 előnye

A klorofill áldásos hatását oldalakon keresztül sorolhatnánk, ehelyett most összegyűjtöttük 10 előnyét:

 1. A klorofill csökkenti az éhségetEgy 2013 szeptemberében megjelent tanulmány szerint húsz mérsékelten túlsúlyos nő 1 hétig naponta 2-szer klorofill tartalmú, 1-szer a nélküli ételt kapott. Arról számoltak be, hogy a klorofill tartalmú étkezés után kevésbé lettek éhesek, és a vércukorszintjük is stabilabb volt. A tapasztalatok szerint a klorofillal csökkenteni lehet az éhségérzetet, és elősegítheti a fogyást is.
 2. Tisztít és szagtalanít. A klorofill kiváló belső „dezodor” testszag és inkontinencia esetében is. Ezt idősek otthonában élő 62 betegen vizsgálták. Az érintettek arról is beszámoltak, hogy székrekedésük enyhült, és csökkent beleikben a gázképződés.
 3. Gyorsítja a gyógyulást és a regenerálódást. A klorofill gyógyulást elősegítő hatását már 100 évvel ezelőtt is vizsgálták a Butler Egyetemen, melyet a legújabb kutatások is alátámasztanak.
 4. Erőteljes, természetes méregtelenítő. A bélcsatorna méregtelenítése mellett a klorofill akadályozza a nehézfémek felszívódását, és egy kutatás bebizonyította, hogy ugyanezt teszi bizonyos rákkeltő anyagokkal is. A vizsgálat szerint a szervezetbe került aflatoxin – mely ismert rákkeltő – 95% -a kiürült a szervezetből a klorofill fogyasztását követő egy napon belül.
 5. A sült húsok, bő olajban sült ételek tartalmaznak olyan vegyi anyagokat (pl.: akrilamid), melyek károsíthatják a vastagbél szövetét, lehetőséget teremtve a bélrák kialakulására. Az egyidejűleg klorofillt is fogyasztóknál a vastagbélszövet vizsgálata kimutatta, hogy a szövetkárosodás mértéke elmaradt a klorofillt nem fogyasztókhoz képest.
 6. Szupererős antioxidáns! A klorofill védi a sejteket az oxidatív károsodástól, a szabad gyökök károsító hatásától.
 7. Képes megállítani a Candida albicans gomba növekedését. Mivel a lakosság 60-70%-a Candida fertőzött, ennek hatalmas jelentősége van.
 8. Antibakteriális hatású. A hagyományos orvoslás régóta használja a klorofillt fertőzések esetén, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a klorofill megszünteti a gyulladással járó duzzanatot és a vörösséget.
 9. Segít a vérszegénységben szenvedőknek. Az algákból és a lucernából kivont klorofill jó vasforrás, amely könnyen felszívódik.
 10. Jótékonyan hat az emésztésre és feltölti a szervezetet energiával. A sok pozitív élettani hatás mellett lúgosít, továbbá gazdagon ellátja szervezetünket vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Ha az ünnepek alatt felcsúszott néhány kilo...

Igen gyakori, hogy az ünnepek alatt felszedünk akár 2-3 kilót is, amitől azonban vilámgyorsasággal meg is szeretnénk szabadulni. A sikeres fogyás titka az alapos tervezésben rejlik, melynek egyik legfontosabb része az, hogy miként kezdünk hozzá a fogyókúrához.

Mákos és diós bejgli, zserbó, töltött káposzta, halászlé, szaloncukor, sültek, sütemények. Külön-külön, mértékkel fogyasztva nem okoznának problémát, de az ünnepek alatt sokszor pár nap alatt óriási mennyiséget vagyunk képesek eltüntetni mindezekből, félretéve az egészséges táplálkozáshoz való ragaszkodásunkat, hiszen csak egyszer van egy évben karácsony és szilveszter.

Már az ünnepek alatt megtapasztalhatjuk az ismert telítettség érzést vagy a kellemetlen puffadást, miközben fáradtabbnak érezzük magunkat, mint korábban bármikor. Ha elmentek a vendégek, vagy hazaértünk a vendégségből, ernyedten lehuppanunk a tévé elé. Bárhogy is volt, egy biztos: megint degeszre ettük magunkat. Aztán persze tévénézés közben még mindig jöhet egy kis mákos guba.

Az új év első napjaiban azonban szembesülünk vele, hogy pár kilóval többet mutat a mérleg,mint két hete, és a nadrág is feszül. Ilyenkor jönnek a kőkemény elhatározások egy alapos fogyókúráról. Ez idáig rendben is van, de hogyan vágjunk bele? Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy hogyan indítjuk a fogyókúrát. Ha csak kevesebbet eszünk, vagy sokat, de alacsony tápértékkel, a szervezetünk kétségbeesetten próbálja majd hasznosítani az utolsó morzsákat, így reagálva a tápanyagbevitel drasztikus csökkenésére. Ráadásul a csökkentett tápanyagbevitellel csökken a szükséges vitaminok és ásványi anyagok bevitele is. Tehát ha, vaktában nekivágunk, lehet hogy komoly eredményt nem érünk el, viszont testileg-lelkileg megvisel minket az önsanyargatás, és utána fáradtabbnak érezzük majd magunkat, mint előtte. Készítsük hát fel a szervezetünket a fogyókúrára!

Kevesen vannak azzal tisztában, hogy az ünnepi lakomák során amellett, hogy megterheljük a májat, a vesét és az egész emésztőrendszert, sok méreganyagot is beviszünk a szervezetünkbe. A méreganyagok jelenléte sok baj forrása, de a lerakódott salakanyagok is legalább ilyen veszélyesek, mivel korlátozzák a hasznos tápanyagok, ásványi anyagok vagy vitaminok felszívódását. Éppen azért logikus, ha első lépésként megszabadítjuk szervezetünket a mérgektől és a lerakódott salakanyagoktól. Egy jó méregtelenítő és béltisztító kúra gondoskodik mindezekről. Ezek után a fogyókúra sokkal eredményesebb lehet, mivel a tápanyag-felszívódás hatékonyabb lesz, így az ásványi anyagokat és vitaminokat is könnyebben pótolhatjuk, ami a téli időszakban mindenképp hasznos, ráadásul a méregtelenítés alapból erősítheti az immunrendszerünket.


Tehát a legfontosabb, hogy lúgosíts!


Ezt két módon teheted:

 • Vagy kiiktatod az összes savasító táplálékot, és csak lúgosító ételeket eszel, mint például tengeri alga, bab, kelkáposzta, brokkoli, zeller, sóska, spenót, lucerna –, de nyersen, cukor és liszt nélkül!
 • Vagy bizonyos növényeknek a kivonatával éred el ugyanezt a hatást, például a lucernából kivont klorofillal.

Liquid Chlorophyll (C) – lucernalevélből kivont klorofill

 • erősen lúgosító hatású,
 • méregtelenítő hatása miatt a zsírsejtekben felszaporodott és betokozódott méreganyagok kiürítése elindul,
 • növelheti a fizikai teljesítőképességet, az életerőt,
 • elűzi a kellemetlen testszagot.
 • Segít a szervezetnek eltávolítani a mérgező anyagokat, miközben pótolja a szükséges ásványi anyagokat.
 • A Liquid Chlorophyll egy speciális klorofill folyadék komplex, ami kiváló lucernalevelekből származik.
 • A lucerna a legnagyobb vitamin- és ásványisó-tartalmú zöldféle.
 • Tartalmaz: vasat, kalciumot, magnéziumot, foszfort, káliumot, ként, nikkelt, valamint az összes ismert vitamint.

Kattints ide és rendeld meg!


Még pár dolog a Klorofill-ról!


Klorofill Forrásai: A növények "vérének" is nevezik, mert molekulaszerkezetét és kémiai összetételét tekintve csaknem azonos a vér hemoglobinjával, csak míg abban vas, ebben magnézium áll a központi helyen. Valamennyi növényben megtalálható, de a legjobb forrásai a zöld levelű növények, például lucerna, zöldárpa, tarackbúza, petrezselyem, algák.

Hatásai: A klorofill erőteljes tisztító, dezodoráló, szagtalanító hatású. Serkentheti az új szövetek növekedését, a sebgyógyulást, miközben csökkentheti a fertőzés veszélyét. A klorofill mérsékli a vér koleszterinszintjét, támogatja az immunrendszer működését.

Jó tudni: Aki klorofilltartalmú készítményt szed, annak a vizelete vagy a széklete esetleg zöld színűvé válhat, ez azonban semmilyen aggodalomra nem ad okot. Tizenkét évesnél fiatalabb gyerekek, valamint terhes vagy szoptató anyák esetében a klorofill szedését beszéljék meg a kezelőorvossal. 

Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminjunior.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#4 - Bea2020.03.29. 20:02

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nekünk megszüntette hosszú év után a refluxos problémát.Megszünt az èjszakai sav a torkomban!

#3 - Molnár Klára2018.05.28. 18:45

A szervezetem lúgosítására használom a barátnőm ajánlotta és nekünk bevált szóval én is ajánlom mindenkinek.

#2 - Kiss Veronika2018.05.28. 18:43

A vashiányomra ajánlották és sokat segített jobbak lettek az eredményeim és csökkentette a hajhullást, ajánlom mindenkinek vaspótlásra.

#1 - Sós Evelin2018.05.28. 18:41

Én méregtelenítésre kezdtem el használni nekem bávált csak ajánlani tudom.

google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8