Dolgozz velünk!

Mi nem állást kínálunk hanem haladást....  Miről is van szó!?

Van egy cég a Calivita több mint 100 csúcsmínőségű táplálékkiegészítőt forgalmaz. Több mint 23 éve, 37 országban népszerűek a termékei. Reklám és kényszer nélkül. Ambíciózus munkatársak viszik a termékek és a cég jó hírét. Így évről évre egyre több elégedett vásárló fogyasztja termékeinket. Minél nagyobb egy munkatárs fogyasztó tábora annál nagyobb százalékban kap kifizetést a cégtől. Mindez pár termék megvásárlásával, egy Calivita nagykerkártya birtokában elindítható. Maximális segítséggel, pár év alatt egy passzív jövedelmet termelő vállalkozás építhető. Hogy mekkora ? Az attól függ ki mekkorát álmodik és persze, hogy mit tesz ezért!

Ismerd meg próbáld ki termékinket a jó tapasztalataidat pedig oszd meg másokkal. Ők is kipróbálják és továbbadják tapasztalataikat, és már csak azt veszed észre, hogy van egy pár család aki általad ismerte meg a termékeket és fogyasztja. Bárhol, bármikor a kártyájukkal vásárolnak a cég a vásárlásukból téged is jutalmaz.

És ezért te a cégtől jutalékot kapsz. Gondolj bele hová tud fejlődni ez nagyban. Egy év múlva azon kapod magad, hogy több a jutalékod mint a fizetésed... és pár év múlva ??? Van merszed belegondolni és tenni érte. Ha igen ... akkor köszöntünk a csapatban.

Meg fogsz lepődni mennyire egyszerű... várjuk jelentkezésedet.. Kérésedre küldünk részletes a információt.

vitaminjuniorok@gmail.com  e-mail címre várjuk kérdéseidet.

Dióhéjban a CaliVita üzleti modelljéről 

1. Korrekt regisztrációs feltételek

 Ahhoz, hogy a CaliVitánál tagságot szerezz, elég néhány terméket megvásárolnod. Már a regisztráció során is a hálózati ár vonatkozik rád, azaz 25%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá már első alkalommal is a termékekhez. Nincs külön belépési díj, sem előre összeállított csomag, kedved szerint válogathatsz katalógusunkból. Ezzel máris jogot szerzel a termékek továbbértékesítésére és a hálózatépítésre.

2. Árrés, akciók 

Amennyiben a termékeket értékesíted, azonnali 33%-os árrésre tehetsz szert, továbbá a hónap végén 4-21%-os jutalékot kaphatsz forgalmadtól függően. Már viszonylag alacsony értékű vásárlással (kb. 120 euró) eléred az első szintet, így hamar sikerélményben lesz részed. Kihasználva a cég aktuális akcióit, csomagajánlatait, további kedvezményekben részesülhetsz. 

3. Hálózatépítés 

Másokat is regisztrálhatsz tagként, így már a teljes csoport forgalma alapján kapsz jutalékot. Minél többen lesztek a csapatban, és minél többen vásároltok termékeket a CaliVitától, annál magasabb százalékot oszt vissza cégünk a forgalomból, így exponenciálisan nő a jövedelmed. Végtelen szélességű és végtelen mélységű hálózatot építhetsz fel, így a jutaléknak felső határa nincs.

4. Extra bónuszok 

Amennyiben legalább 3 aktív vonallal rendelkezel, az alapjutalékon túl további extra kifizetésben részesülsz (Triple Line Bonus). Ha pedig tényleg keményen dolgozol, és megfelelsz az aktuális kihívásoknak, tovább növelheted jövedelmed. 

5. Nincs kötelező havi vásárlás 

Fogyasztói szinteken (4-10%) nincs kötelező havi személyes vásárlás, azaz akkor is jutalékot kaphatsz a csoport forgalma alapján, ha az adott hónapban saját részre nem vásároltál. Amennyiben nagy és jövedelmező hálózatot szeretnél felépíteni, mégis azt javasoljuk, hogy fogyaszd a termékeket, hiszen csakis így tudsz hiteles lenni munkatársaid szemében. 

6. Utólagos árengedmény 

Ahhoz, hogy hálózatot építs, a legelején nincs szükség sem vállalkozói igazolványra, sem cégre, ugyanis a keletkezett jutalékot utólagos árengedmény formájában levásárolhatod vagy gyűjtheted is akár éveken keresztül. 10%-os szint felett pedig lehetőséged van vállalkozói vagy céges számla ellenében felvenni a jutalékod. 

7. Tagságmegújítás

Ahhoz, hogy tagságodat megújítsd a következő évre is, elegendő éves szinten összesen annyiért vásárolnod, amennyi a belépéshez szükséges. Nincs külön tagsági díj, hosszabbítási díj. Vásárlásaiddal automatikusan megszerzed a tagságot a következő évre. 

8. Globális rendszer

Hálózatod 37 országra kiterjesztheted. Tagkódoddal vásárolhatsz külföldön is, és regisztrálhatsz új fogyasztókat, munkatársakat bármely országban, ahol jelen vagyunk. 

9. Pozitív motiváció

Üzleti modellünk kizárólag pozitív motivációra épül, azaz mentes mindenféle teljesítménykényszertől. Így a hálózatépítésre annyi időt szánhatsz, amennyit tudsz, és olyan tempóban, olyan módszerrel bővítheted csapatodat, ami neked szimpatikus. A lényeg, hogy megtaláld benne önmagad, és szeresd, amit csinálsz! Mi támogatunk ebben! 

10. Támogató háttér

Egy komoly szponzorvonal és céges háttér dolgozik azért, hogy sikeres legyél! Szponzoraid, vezetőid legfőbb célja, hogy elérd álmaidat, sikeres, elismert, anyagilag független és lelkiekben is gazdag, értékes tagja legyél csapatunknak. Üzleti modellünk legfontosabb alappillére, hogy csakis úgy lehetsz sikeres, ha másokat is azzá teszel. Ezért tudunk immáron több mint 20 éve fejlődni. 

11. Igazságos visszaosztási rendszer

Bárkitől több pénzt kereshetsz, és bárkitől magasabb szinteket érhetsz el cégünknél. Nem az számít, hogy mikor regisztrálsz, hanem hogy milyen struktúrával mekkora forgalmú hálózatot építesz fel. Így a szponzorvonaladon lévő összes vezetőnél magasabb jutalékra tehetsz szert. Ez garantálja, hogy sohasem késő elindulni. 20 éve is születtek óriási eredmények, ma is, és 20 év múlva is hatalmas hálózatokat fognak felépíteni a CaliVitánál. 

12. Menedzseri szintek, jogdíjak

A menedzseri szinteken számtalan extra jutalom vár rád. Minél több sikeres menedzseri vonalat, csapatot tudsz kiépíteni, áganként annál magasabb jogdíjakat, prémiumokat kaphatsz. Továbbá a menedzseri vonalak melletti munkát, aktivitást is jelentős összegekkel jutalmazza cégünk. Amennyiben eredményeid stabilak, egyszeri nagy összegű éves pénzjutalmakban és luxusutakban is részesülhetsz. 

13. Öröklődő rendszer, passzív jövedelem

Kiépített hálózatodat átörökítheted utódaidra. Egy működő, passzív jövedelmet termelő vállalkozást tudsz magad után hagyni. Mivel termékeink tényleges igényeket kielégítő árucikkek, egy jó alapkora helyezett, sok fogyasztóból és jó munkatársakból álló hálózat évtizedekig fenn tud maradni. 

14. Minden benne van a pakliban

Üzleti modellünk forgalomtól és struktúrától függően lehetőséget ad arra, hogy havonta csupán néhány száz forintot vagy akár sok millió forintot keress. Az, hogy mekkorára építed vállalkozásod, csak rajtad múlik! Mi mindenben támogatunk! 

Sok sikert!

Erről szóló videók: 

Megéri partnerünké válni.

Miért válaszd a Calivitát. 

Alábbiakban a CaliVita üzleti tervét tekintheted meg. Egy stabil, egyszerű, szinte mindenki számára elérhető és teljesíthető marketing tervet láthatsz.

Legyél szabad ember. Az alábbiakban feleségemmel, Nórival tartunk közös előadást azokról a dolgokról, amiket a CaliVitától az anyagiakon túl kaptunk. Valójában ezek a hozzáadott értékek teszik naggyá és igazán szerethetővé cégünket.

Hozd meg a döntést egy rövid előadást tekinthetsz meg a kezdetekről, arról hogy én miért és hogyan indultam el ebben az MLM rendszerben, üzletben.  Életem legjobb döntése volt. A videóban elmondom miért.

google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8