Rhodiolin Rhodiola Rosea kivonattal

 

Kattints ide és tudj meg mindent a Rhodiolin-ról, a cikk végén olvashatsz néhány véleményt is.

Rhodiolin 100% Rhodiola Rosea kivonattal, 100%-ban természetes

Sokszor idegeskedsz, felkapod a vizet minden kisebb dolgon? Tudtad-e, hogy a stressz okozza a szervezetet érintő nehézségek nagy részét (kb. 80%)?

A nap minden pillanatában stressznek vagy kitéve. Állandó felelősség, a család és a munka, konfliktusok, betegségek és sérülések, anyagi problémák, a zaj és a környezet, mind olyan tényezők, amelyek a stresszhez vezetnek. A stresszorok felhalmozódnak, károsítják a testet és végül súlyos betegségeket okoznak.

Hogyan kezelhetjük a stresszt és mondhatjuk: Viszlát örökre? A "Calivita Rhodiolin" segíthet ebben

Rhodiolin

A Calivita Rhodiolin egy 100% -ban természetes termék Rhodiola Rosea kivonattal. Ennek a növénynek a hatóanyagai kedvező hatással vannak a központi idegrendszerre, ami növelhetii a mentális koncentrációt és a fizikai és szellemi teljesítményt. A Rhodiolin rendkívül hasznos a stressz-kontroll helyzetekben, mert csökkentheti a stresszt és a tüneteket, amelyeket egy izgatott életmód okoz. 

Kattints ide és rendeld meg!

A Rhodiolin fő előnyei:

 • A Rhodiolin csökkentheti a stresszt a központi idegrendszerre gyakorolt hatásával
 • A Rhodiolin generálhat egy általános állapotot jólétet és egyensúlyt a szervezetben
 • A Rhodiolin (növelheti az alkalmazkodóképességet) és növelheti a szervezet immunitását
 • Kiegészítésként, hatékony lehet a stressz és depresszió elleni küzdelemben.

Mi a Rhodiolin és mire használják?

A Rhodiolin egy 100% -ban természetes étrend-kiegészítő, Rhodiola rosea kivonat. Rhodiola rosea, más néven „arany gyökér” vagy „root Arctic” egy nagyszerű adaptogén, ami miatt a rendkívüli kitüntetett helyet foglal el ezek között a növények. Adaptogén, amely növelheti a szervezet azon képességét, hogy alkalmazkodjanak a stressz körülmények között.

A Rhodiolin felnőttek és serdülők számára javasolt:

 • Csökkentheti a napi stresszt
 • A Rhodiolin javíthatja a fizikai és szellemi állapotot
 • A Rhodiolin támogatja az immunrendszert

A Rhodiolin kapszula tartalmaz:

 • Rhodiola rosea-100mg
 • Cink-5mg

Cinkkel kiegészítve a Rhodiolin javíthatja a szervezet betegséggel szembeni ellenállását, ugyanakkor csökkentheti a stresszt és a tüneteket, melyeket egy izgatott életmód okoz. 

Kattints ide és rendeld meg!

Hogyan működik a Rhodiolin?

A Rhodiolin fő összetevője a Rhodiola rosea, egy adaptogén gyógynövény, amely növelhetii a szervezet azon képességét, amely alkalmazkodni tud a stresszel szemben és közvetlenül hat a központi idegrendszerre, csökkentve a negatív stressz hatásait.

A hatóanyagok a Rhodiola rosea-ban, a rosavinul és salidrosida, amelyek növelik a szerotonint és a dopamint így a feszültségi állapotot csökkentik és így elérve az optimális szintet.

Az endogén anyagok csökkenthetik a káros hatásokat, a stresszt. A Rhodiolin védheti a szívet, normalizálhatja a szívritmuszavart, ezek mellett fájdalomcsillapító is lehet. Cukorbetegek esetén fokozhatja az inzulin termelést, növelheti az inzulinérzékenységet és csökkentheti a vércukorszintet, ezáltal csökkentve az inzulinadagokat.

A rozavin és salidrosid elemek növelhetik az agy szerotoninszintjét, és így csökkenthetik a depressziós állapotokat. A Rhodiolin védheti a májat a mérgező anyagoktól.

Milyen előnyökkel járhat a Rhodiolin?

A Rhodiolin kapszulák a következő előnyökkel járhatnak:

 • A Rhodiolin kiegyensúlyozhatja a pszichés funkciókat, javíthatja vagy helyreállítja a testvédelmet és az immuntoleranciát. 
 • Felismerheti a különbséget az én és a nem-én között, figyeli az immunrendszer működését (malignus folyamatokkal szemben).
 • A Rhodiolin megőrizheti a szervezet homeosztázisát, ezáltal biztosítva az egyensúlyt az immunrendszer és a hormonszint között.
 • A Rhodiolin a stressz hatására növelheti a szerotonin és a dopamin szintjét, és segítheti a megfelelő szinten tartásában.
 • A Rhodiolin csökkentheti a stressz káros hatását a szívre.
 • Növelheti a szexuális hatást. A Rhodiolin hatékony lehet a szexuális diszfunkciók megszüntetésében mind a nőkben, mind a férfiakban.
 • A cukorbetegeknél felgyorsíthatja az inzulin termelést, és így csökkentheti a vércukorszintet.
 • A Rhodiolin hatóanyagai, a rozavin és a salidrozid növelhetik az agy szerotoninszintjét, csökkentheti a depressziót.
 • A Rhodiolin javíthatja a sportolók teljesítményét és növelheti ellenállóképességét, megkönnyítve az anyagcsere-tartalékok hatékonyabb felhasználását.
 • A Rhodiolin javíthatja az általános állapotot, biztosíthatja a lelki frissességet, optimalizálhatja a memóriát és általában az intellektuális munkát.

A Rhodiolin ajánlott:

 • A mindennapi életben jelentkező erőteljes stressznek kitett embereknek.
 • Az intenzív fizikai vagy szellemi erőfeszítés alatt álló embereknek.
 • Azoknak, akik meg akarják őrizni az energia és a koncentráció általános szintjét.
 • Azoknak, akik növelni akarják a szervezet stressz-ellenállását.
 • Azoknak az embereknek, akik az enyhe álmatlanságban szenvednek, hogy könnyebben aludjanak.

Miért válaszd a Rhodiolin-t?

A Calivita Rhodiolin egy 100% -ban természetes termék, a legmagasabb minőségű és nem okoz mellékhatásokat. A Rhodiola Rosea mennyisége 100 mg-os kapszulában egyenlő 500 mg Rhodiola Rosea porral. A Calivita termékek így a Rhodiolin is szigorú és többszörös ellenőrzéseknek vannak kitéve, hogy mindig kiváló minőségűek legyenek.

100% -os minőségi garanciát kínálunk minden termékünkre.   

Mit tartalmaz a Calivita Rhodiolin és milyen csomagolásban van?

A Calivita-ból származó Rhodiolin 120 kapszulát tartalmazó lezárt palackban kerül forgalomba. A CaliVita International által gyártott.

Hogyan kell tárolni a Rhodiolint?

A Rhodiolint tartsa száraz és hűvös helyen az eredeti palackban, és zárja le a fedelet. Előnyösen fel kell használni a csomagolás lejárati idejének végéig. A Rhodiolint tartsa távol gyermekektől.

A Rhodiolin termék tanúsítása és jóváhagyása

A Rhodiolin az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készült. A Rhodiolin előállítása a GMP (azaz a helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőség-ellenőrzési elvei szerint történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított.

Kattints ide és rendeld meg!

A Rhodiolinról szóló vélemények, tapasztalatok

Jutka

A Rhodiolinról nekünk is nagyon jó tapasztalataink vannak. Kislányunk külföldön, multi cégnél dolgozik, és a munkahelyi stressz kezelhetetlenné vált a mi nagyon stabil személyiségű lányunknál. Amikor itthon volt tavaly, rendeltem neki Rhodiolint, elvitte, és kb 10 szem után, a problémákat sokkal könnyebben kezelte, sőt meg is oldotta azokat görcsök nélkül. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kata

Nagyon szeretem a Rhodiolint, mert esténként ismét könnyedén el tudok aludni, és napközben sem vagyok már olyan feszült. :-)

Tomi

Használtam a Rhodiolint és tényleg igaz amit leirnak a termékről. A stresszt tényleg csökkenti,teljesitménynöveléshez nagyon jó,más fél hónap alatt már észre vehető a termék hatékonysága,utána már nem voltam stresszes a fizikai munkát sokkal jobban birtam mint azelőtt. Igaz hogy nem olcsó de érdemes kipróbálni. Nálam hatott a kapszula,teljesen nyugodt voltam nem tudtak felhúzni idegileg pedig engem elég könnyen fel tudnak húzni mindennel. A Rhodiolint csak ajánlani tudom mindenkinek. 2 dobozzal fogyasztottam el régebben és használt. Napi 2-3 db vettem be.

M.Z.

2010 év elején, – nagyrészt rajtam kívülálló okok miatt – kártyavárként omlott össze a 20 év alatt kemény munkával felépített, és mindaddig jól működő vállalkozásom. Ez a vállalkozás nem csak nekem, hanem az egész családomnak jelentette a munkát, a mindennapi kenyeret. Soha nem fogom elfelejteni azokat a napokat! Egyik pillanatban azt gondoltam, más is ment már tönkre, és majd lesz valahogy, de egy perc múlva a kétségbeesés kerített hatalmába, halálfélelmem volt. Nem volt értelme semminek. Akkor ezt nem tudtam, de a legmélyebb, legsúlyosabb depressziós tüneteim voltak. Én mindig azt hittem erős vagyok, de ráébredtem, hogy ezzel nem tudok megbirkózni. Nem mertem emberek közé menni, semmi nem érdekelt, nagyon – nagyon szégyelltem ami történt. Ekkor jött a barátnőm, mint a mesében, és ajánlotta a Rhodiolint. Ebben a helyzetben bármit kipróbáltam volna, ami természetes, organikus, és segíthet. Elolvastam, és az ajánlott adag többszörösével indítottam. Naponta 3 x 2 szemet, olykor 4 x 2 szemet szedtem. Nem túlzás, hogy az első napon éreztem az óriási változást. Nem oldotta meg a problémáimat, de kitisztult a fejem, megnyugodott kissé az idegrendszerem és TUDTAM GONDOLKOZNI! Óriási változás volt, hogy az önsajnálat és a világvége hangulat után a problémák megoldására tudtam koncentrálni, egészen egyszerűen menteni ami menthető, de leginkább a becsületemet és az önbecsülésemet. Rettenetes időszaka volt az életemnek, de napról napra tettem valamit – a Rhodiolin segítségével – azért, hogy tovább tudjak lépni. Óriási volt, amikor tudatosult bennem , hogy van élet a cég után is. Már eljártam rendezvényekre, jó volt emberek között lenni. Jó emberek között lenni. A Rhodiolin még mindig a legjobb barátom volt, de a napi adag észrevétlenül csökkent. Nyár vége felé már napi 1 – 2 szem volt az adagom. Ez is bizonyítja, hogy nem lehet hozzászokni, függővé válni. Amikor nincs rá szükségem, eszembe sem jut, hogy bevegyem. Nagyon sokat köszönhetek a Rhodiolinnak. Soha nem lesz már az életem a régi, de felálltam és munkám van, amit szeretek, főnököm, aki bízik bennem és értékeli a munkámat, mindez 2 évvel a K.O. után! Még valami, ami már csak bónusz ajándék a Rhodiolintól. A legnagyobb problémák mellett és a kilátástalan helyzetemben, 35 év után letettem a cigit. A Rhodiolin teljesen, vagy majdnem teljesen megszüntette a cigi utáni sóvárgást, csak egy kicsike akaraterőt kellett hozzátenni.

A fentiekkizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet.

Kattints ide és rendeld meg!


Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminjunior.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#4 - Adrienn2018.12.04. 17:41

Szuper termèk. Csak ajànlani tudom. Nyugalmasabbak a hètköznapjaink. Harmónikusabb lett a csalàdi èletünk. Örülök, hogy ràtalàltam.

#3 - Tóth Ferenc2018.05.28. 18:17

A munkám során sokat idegeskedtem, erre kerestem megoldást és megtaláltam a Rhodiolint. Amellett, hogy kevésbé voltam ideges este könnyebben aludtam el és kitudtam pihenni magam én is csak ajánlani tudom.

#2 - Nagy Rebeka2018.05.28. 18:13

Már szinte mindenki szólt, hogy folyton stresszelek, ideges vagyok és az egyik ismerősöm ajánlotta a Rhodiolint. Egy-két doboz beszedése után már látni lehetett a változást, én is ajánlom mindenkinek akinek szüksége lehet rá.

#1 - Markó Julianna2018.05.28. 18:10

A munkatársaim ajánlották mivel nem tudtam elaludni éjszakás műszak után és nekem bevált szóval csak ajánlani tudom.

google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8