Lutein Plusz szem védő komplex

Lutein Plusz szem védő komplex
Értékelés:

Cikkszám: 11

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

A szem védelmére kifejlesztett szemvédő komplex. A Lutein Plus egy olyan komplex antioxidáns készítmény, melyet kifejezetten a szem egészségének a támogatására fejlesztettünk ki. Hathatós segítség lehet mindenki számára, akinek a szeme fokozott terhelésnek vannak kitéve például számítógép előtti munka esetén vagy mesterséges fényben.

Kinek ajánljuk?

  • Akiknek a szeme fokozott terhelésnek van kitéve (számítógéphasználat, televíziónézés, autóvezetés, légkondicionáló használata, rossz és/vagy mesterséges megvilágítás).
  • 40 éves kor felett mindenkinek.
  • Időskori szembetegség (pl. AMD) esetén.
  • Mindenkinek, akinek fontos éleslátása és szeme egészségének megőrzése.

A Lutein Plus egy igazi antioxidáns bomba, melynek hatóanyagai a szem egészségének a  megőrzését támogatják. Fő hatóanyaga a lutein, mely egy különleges antioxidáns. A szemben, elsősorban annak makularétegében rakódik le, ahol egyrészt a szabad gyökök elleni védelmet látja el, valamint segíti a szem védelmét a fény káros hatásaival szemben. A makula, azaz macula lutea (sárgafolt) az ideghártya (retina) középső részét elfoglaló kb. 6 mm átmérőjű terület, amely az éleslátás helye, az a terület, amelyet főleg olvasáskor, vagy közeli munka alkalmával használunk. 

A retina a szem fényérzékelő sejtjeit tartalmazó szövet. Egy tárgyról a szembe érkező képet a retina továbbítja az agy felé. Napi 6 mg (azaz már egy kapszula) lutein elfogyasztása az egészséges életmód keretein belül hozzájárulhat a szem egészségének hatékony támogatásához. 

A készítmény másik fő hatóanyaga a luteinnal nagyon gyakran kombinációban alkalmazott zeaxantin, mely egy szintén a szemben felhalmozódó, karotinoidok közé sorolható antioxidáns vegyület. A zeaxantin stabilizálja a membránokat, ami által hozzájárul a retina membránjának fénnyel szembeni védelméhez.

A Lutein Plus-ban található még a szem szempontjából az egyik legfontosabb növényi anyag a fekete áfonya, melynek antocianinjai segítik a retina normál működésének fenntartását, a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását, emellett védik a hajszálerek egészségét a szabad gyökök káros hatásaival szemben. Az A-vitamin pedig nélkülözhetetlen a jó látáshoz.

A Lutein Plus mindenkinek ajánlható, akinek fontos a szem éleslátásának megőrzése. Antioxidáns hatása természetesen nem csak a szemben, hanem más szervekben és anyagcsere-folyamatokban is érvényesül.

Tudtad-e?

Egy kapszula Lutein Plus ugyanannyi luteint tartalmaz, mint két nagy adag spenót vagy 2 csésze tojássárgája!

Egy doboz tartalma : 60 tabletta
Adagolás:
1 kapszula naponta
Egy napi adag ára:
129 Ft
Ennyi napra elegendő:
60 nap

Lutein Plus összetevői:

  • Lutein; 6 mg
  • Zeaxantin; 0.5 mg
  • C-vitamin; 50 mg
  • A-vitamin (retinol acetát); 0.2 mg
  • Fekete áfonya-kivonat (std. 25% antociánok); 25 mg
Ár: 12 835 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8