ProbioBalance probiotikum (szimbiotikum)

ProbioBalance probiotikum (szimbiotikum)
Értékelés:

Cikkszám: 76

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

Hasmenés kínoz ? Azonnal és gyors segítségre van szükség. A vitamin partner megoldja a problémát. Probiotikum új generációs formája .Pro- és prebiotikum (rágótabletta) mikrokapszulázva hogy mindenhová eljusson ahová szükséges. A Probio Balance egy komplex táplálékkiegészítő, amely háromféle probiotikus baktérium törzset és extra prebiotikumot tartalmaz a bélflóra és az immunrendszer egészséges mûködésének támogatására. Finom íze miatt a gyerekek is szívesen fogyasztják.

Kinek ajánljuk?                                                                       

 • Gyermekeknek és felnőtteknek antibiotikumos kezelések után bélflóra helyreállítására.
 • Azoknak akik utazásaik során szeretnék megelőzni a hasmenéses állapotok kialakulását.
 • Terápia kiegészítésére.
 • Mindazoknak akiknek fontos a belek egyensúlyi állapotának fenntartása,erősítése.

A bélflórát a bél nyálkahártyáján megtelepedett baktériumfajok képezik. Több száz ilyen baktérium faj él a vastagbeleken, szimbiózist alkotva a gazdaszervezettel, összes tömegük meghaladhatja a 1,5 kg-t. Szerepük nagyon sokrétű: egyensúlyt jelenthetnek a bélfunkciókban, elősegíthetik egyes tápanyagok felszívódását és feldolgozását, segíthetnek a megfelelő bélmozgásban, vitaminokat termelhetnek (K, B, folsav), valamint, tekintve, hogy az immunanyagok 70%-át a bél termeli, nagymértékben támogathatják az immunrendszer egészséges működését is. Az egészséges életmód jár neked.

A probiotikumok megfelelő működéséhez prebiotikumokra is szükség van. A prebiotikumok olyan összetett szénhidrátok, melyek a probiotikumok kizárólagos táplálékaként képesek azok növekedését serkenteni, illetve megtelepedésüket elősegíteni.
A belek és az ott élő baktériumok ideális esetben egyensúlyi állapotban vannak, amit külső hatások nagyon könnyen felboríthatnak. Ha az egyensúly felborul, az egyébként normál esetben is jelen lévő kórokozó (patogén) baktériumok és egyéb mikroorganizmusok jobban elszaporodhatnak a jótékony baktériumok rovására. Az egyensúly megbomlását leggyakrabban kiváltó ok a stressz, a helytelen táplálkozás, az antibiotikumos kezelések, valamint kiváltó okként szerepelhetnek még a különböző hasmenéses állapotok is (pl. utazások során).

ProbioBalance egy komplex táplálékkiegészítő (ún, szinbiotikum). Három probiotikus törzset (Lb. acidophilus, Lb. rhamnosus és B. longum) tartalmaz 4 milliárd CFU-val (kolóniaképző egységgel), prebiotikummal (frukto-oligoszacharid) kiegészítve. Rágótabletta formájának és enyhe gyümölcsös ízesítésének köszönhetően alkalmazása könnyű, adagolása gyermekek számára is ideálisabb, mivel a szétrágott tablettát nehezebb félrenyelni. Alkalmazását a megemelt „csíraszámnak” köszönhetően különösen ajánljuk antibiotikumos kezelések után, valamint utazások alatt.

FIGYELEM!

 • Súlyos gyomor-bél betegségek (pl. fekélyek, Crohn-betegség) esetén az alkalmazást megelőzően kérje ki orvosa véleményét!
 • Hasmenés esetén az orvos által előírt kezelést, valamint az általános intézkedéseket (bőséges folyadékfogyasztás) a készítmény szedése mellett is be kell tartani!
Egy doboz tartalma: 60 tabletta

Adagolás: 1 rágótabletta naponta

Egy napi adag ára: 100 Ft

Ennyi napra elegendő: 60 nap

Probio Balance összetevői:

 • Probiotikus kultúra; 4 milliárd
 • Lactobacillus acidophilus
 • Bifidobacterium longum
 • Lactobacillus rhamnosus
 • Frukto-oligoszacharid; 25 mg
Ár: 9 295 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8