Panax Ginzeng a természetes élénkítő

Panax Ginzeng a természetes élénkítő
Értékelés:

Cikkszám: 64

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

Kávé vagy Ginzeng ? Sokat vitatott kérdés... A ginzenget már több mint 400 éve termesztik Keleten, de feltehetőleg több ezer év óta használja az emberiség. A testet-szellemet erősen igénybe vevő időkben természetes módon növeli a vitalitást és a stressztűrő képességet.

Kinek ajánljuk?

Ginzeng 
A ginzeng Kelet-Ázsiában, Szibériában és Észak-Amerikában őshonos, évelő növény. A kereskedelmi forgalomban többféle – koreai, kínai, amerikai, szibériai – ginzeng kapható, ezek mindegyike az Araliaceae családba tartozik. Értékes hatóanyagát a gyökeréből vonják ki. 

A ginzenget mint étrend-kiegészítőt ma már világszerte széles körben használják. A hatásért felelős vegyületek, az ún. ginzenozidok csökkentik a stressz által okozott tüneteket és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet.

A ginzeng számos egyéb hatóanyagot, szaponinokat, fitoszterolt, aminosavakat, valamint vitaminokat is tartalmaz. A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentrálóképesség növelésére, fáradtság, kimerültség, hosszan tartó fokozott testi és/vagy szellemi igénybevétel esetén, tehát hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához. Mindenkinek – kortól és nemtől függetlenül – hasznos lehet a rendszeres ginzengfogyasztás, különösen, ha épp olyan időszakot él, mely fizikailag vagy szellemileg erősen igénybe veszi. Nem véletlen, hogy Kínában „életgyökérként” is emlegetik. 

FIGYELEM!

  • Magas vérnyomásban, illetve más szív-érrendszeri betegségben szenvedőknek alkalmazása nem javasolt.
  • Adaptogén hatása miatt szedése 6 hétnél tovább nem javasolt.
  • Fontos tudni, hogy a ginzeng bélben oldódó bevonatú tabletta vagy kapszula formában a leghatékonyabb.

Egy doboz tartalma: 100 tabletta

Adagolás: 1 tabletta naponta.

Egy napi adag ára: 45 Ft

Ennyi napra elegendő: 100 nap

Panax Ginseng összetevői:

  • Panax ginszeng; 500 mg
  • Ginzenozid; 5 mg


Ár: 7 170 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8