Pure Yucca méregtelenítő Yucca

Pure Yucca méregtelenítő Yucca
Értékelés:

Cikkszám: 65

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

Méregtelenítő yucca Az „Élet fájá”-nak nevezett jukka kiváló méregtelenítő, tisztító, immunrendszert támogató anyag. Fő hatása egyik összetevőjében, a szaponinban rejlik. Ezt az anyagot elsősorban nyákoldó hatása miatt alkalmazzák a népi gyógyászatban, de méregtelenítő hatása is jelentős.

Kinek ajánljuk?

A jukka eredetileg az Egyesült Államokban, Mexikóban és a Karib-szigeteken honos, örökzöld növény. Számos gyógynövény (pl. a pongyolapitypang, a csalán és a fűzfakéreg) képes arra, hogy vízhajtással, az anyagcsere felgyorsításával fokozza a salak- és méreganyagok kiürülését, és ezzel lényeges javuláshoz vezessen. Hasonló, de fokozottabb hatással bír a jukka is.

A jukka titka minden bizonnyal abban is rejlik, hogy rendkívül szélsőséges éghajlati viszonyok közepette is megél. A belőle készült kivonat számos enzimet, szaponint, klorofillt, antioxidánsokat és más hatóanyagokat tartalmaz. A jukka többféle módon is hat az emberi szervezetre. Fő hatása egyik összetevőjében, a szaponinban rejlik. Ennek a természetes szteroid hatású anyagnak az ajánlott dózisban nincsenek mellékhatásai, az emésztőrendszert nem izgatja, szemben az állati és a mesterséges szteroidokkal. Meggyorsítja a bélben a szerves salakanyagok lebontását, így természetes vastagbéltisztító. Ez a tisztítás elősegíti a szükséges tápanyagok tökéletes felszívódását is.

FIGYELEM !

  • Tisztítókúra idején fokozottan fontos a bőséges folyadékbevitel, ezért 1-2 nagy pohárnyi vízzel vegyük be a kapszulákat. Napi 2-3 liternyi folyadék fogyasztása kívánatos, hogy a méreganyagok könnyebben ki tudjanak ürülni a szervezetből.
  • A jukkakúra kezdetekor előfordulhat bőséges vizeletürítés, hasmenés, vércukor- és káliumszint-csökkenés. Ez az anyagcsere-gyorsító, méregtelenítő hatás következménye. Korrekt adagolás, megfelelő táplálkozás, esetleg dietetikus szakember által összeállított növényi étrend mindezt kiküszöbölheti.
  • Gyermekek 10 éves kor alatt csak orvosi javaslatra fogyaszthatják.

Egy doboz tartalma : 100 tabletta

Adagolás: 2-3 kapszula naponta, sok folyadékkal

Egy napi adag ára: 84 Ft

Ennyi napra elegendő: 17 nap

Pure Yucca összetevői:

  • Jukka szárőrlemény; 500 mg


Ár: 7 435 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8