Super Soya Lecithin 100 a sejtek alkotóeleme

Super Soya Lecithin 100 a sejtek alkotóeleme
Értékelés:

Cikkszám: 57

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

A lecitin napjainkban különösen nagy népszerűségnek örvend. Rendkívül szerteágazó hatású, a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag. Egyebek mellett része a sejthártyának, fehérjéknek, részt vesz az idegrendszer működésében, valamint elősegíti a normál koleszterinszint fenntartását. A lecitin hozzájárul életfolyamataink normális működéséhez és támogatja egészségünket.

Kinek ajánljuk?

  • Izületi problémákkal küzdőknek.
  • Időseknek szellemi frissesség megőrzésére.
  • Sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek a keringés és az izületek támogatásáért.
  • Koleszterinszint csökkentésének támogatásához.
A lecitin egy természetes anyag, mely testünkben is megtalálható. Részét képezi a
sejthártyának, de a zsírok szállításáért felelős egyes fehérjéknek is. Természetes forrása a tojássárgája, a máj, a teljes kiőrlésű búza, és a babfélék, különösen a szója.

Rendkívüli előnyeit egyelőre kevesen ismerik. Fő alkotórészei a kolin és az inozitol. A kolin kulcsszerepet tölt be a biológiai membránok (sejtfal, agyburok falai) szerkezetében. Gyakran kapcsolódik vitaminokhoz, valamint oldatban tartja a koleszterint, ezért gátolja lerakódását a májban és az erek falában. Jelentős szerepet játszik az egészséges keringés fenntartásában is. Az inozitol a növényi eredetű élelmiszerekben (például a szójában) fordul elő. Az emberi agyban nagy mennyiségű inozitol tárolódik.

A kolinnak és az inozitolnak legfontosabb szerepe az idegi ingerületek átvitelében van, de számon tartják „zsírégető”, zsírbontó anyagként is.

Rendszeres fogyasztása ajánlható fokozott testi igénybevétel esetén (sport, nehéz fizikai munka) is, mivel támogatja a keringést és az ízületek normális működését is.

Létezik háromszoros erősségű (triple-potency) lecitin is, amely nem szójaolajat, hanem szójaolaj-koncentrátumot tartalmaz. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy aki például korábban naponta 3x1 kapszula lecitint szedett panaszai enyhítésére, annak a háromszoros erősségű lecitinből elegendő csupán mindennap egyetlenegy kapszulát bevennie. A hatás koncentráltabb, de ugyanúgy folyamatos, mint a hagyományos lecitin esetében.

A lecitin esetében túladagolásból eredő kockázatokról eddig még nem számoltak be.

Egy doboz tartalma: 100 kapszula 

Adagolás: 1-2 gélkapszula naponta étkezés közben vagy után.

Egy napi adag ára: 39 Ft

Ennyi napra elegendő: 100 nap

Super Soya Lecithin 100 összetevői:

  • Szójalecitin; 1200 mg  „Ez az összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat”


Ár: 9 030 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8