Bee Power méhpempő

Bee Power méhpempő
Értékelés:

Cikkszám: 78

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

Méhpempő az életelixír. Mért él a méhkirálynő 15-ször annyi ideig, mint a dolgozó méhek ? A táplálkozástudományi szakértők szerint a méhpempő az egyik legerősebb gyógyító hatású, energetizáló élelmiszer a világon. Hogyan segíthet az embereken ez a piciny bogár ? Méhpempővel a gyermekáldásért ?! A Bee Power méhpempőtartalmú vitamin. A méhpempő egyik fő alkotóeleme a HDA, ami antimikrobás hatást fejt ki több baktérium és gombafaj ellen. Megtalálható benne a teljes B-vitamin-család, ezenkívül ásványi sók és nyomelemek (például kén, mangán, nikkel, kobalt) alkotják. Természetes forrása az A-, C-, D- és E-vitaminnak, folsavnak, ásványi anyagoknak, enzimeknek és 18 féle aminosavnak.

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak, akik természetes immunvédelmet keresnek,
  • Gyerekeknek az immunrendszer támogatására és az étvágy fokozására.
  • Betegség utáni lábadozás során a szervezet megerősítésére.
  • Leterhelt időszakokban a teljesítmény fokozására, a szervezet felfrissítésére.

Tudtad-e?

Tudtad, hogy a kizárólag méhpempővel táplálkozó méhkirálynő a dolgozók 4-6 hetes élettartamával szemben 3-4 évig (!) él természetes körülmények között, köszönhetően a méhpempő gazdag tápanyagtartalmának.

Egy doboz tartalma : 50 tabletta
Adagolás: 1 kapszula naponta
Egy napi adag ára: 61 Ft
Ennyi napra elegendő: 50 nap

Bee Power összetevői:

    • Méhpempő-koncentrátum (150 mg méhpempőnek felel meg); 50 mg

Figyelem!

Mivel a méhpempő virágporból, mézből és a dolgozó méhek garatmirigy-váladékából jön létre, a virágpor-allergiában szenvedők és méhészeti termékekre allergiások számára nem ajánlott. Ha az alkalmazás során allergiás reakció alakul ki, azonnal fel kell függeszteni a fogyasztását. Hűvös helyen tartandó, mert melegben könnyen bomlik.

Ár: 4 790 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8