SambuRex folyékony immunrendszer támogató komplex

SambuRex folyékony immunrendszer támogató komplex
100% minőségi garancia
Értékelés:

Cikkszám: 79

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

SAMBUREX

Immunrendszer támogató folyékony formában. Az immunrendszer támogatását megcélzó ősi gyógynövények melyek napjainkban újra az élre törnek. Kínai csüdfű – Kasvirág – Fekete bodza

Miben segíthetnek? Mit tudsz róluk?

A SambuRex egy olyan, elsősorban az immunrendszer támogatását megcélzó készítmény, mely fő alkotói a népi gyógyászatban már régóta alkalmazott feketebodza, valamint az echinacea, illetve a keleti gyógyászatban közkedvelt astragalus. Ez a különleges növénykeverék folyékony formájának köszönhetően azok számára is megfelelő lehet, akik valamilyen okból nem kedvelik a tablettás vagy kapszulás készítményeket.

Kinek ajánljuk?

 • Folyékony formája miatt az időseknek, várandós nőknek és nyelési problémával küzdőknek az immunrendszer támogatására.
 • Megfázás vagy influenza esetén a gyógyulási folyamat támogatására.
 • Torokgyulladás vagy köhögés esetén a tünetek enyhítésére.
 • Emésztési problémákkal küzdők számára az emésztés serkentésére. Nem tartalmaz alkoholt, így ideális gyermekek és autóvezetők számára is.

feketebodza (Sambucus nigra) egyike a népi gyógyászatban legrégebb óta alkalmazott gyógynövényeknek. A germánok szent növénye volt, jóformán minden betegség ellen egyfajta gyógyírként tekintettek rá*, más területeken - elsősorban a hűvös időkben -immunrendszer erősítésre, köhögésre, valamint emésztés serkentésére is alkalmazták. 

Sajnos manapság a legtöbb helyen csak a virágát használják emberi fogyasztásra, leginkább az élelmiszeriparban (pl. szörpök alapanyagaként). 

Kevesen tudják, hogy bogyója is - mely megfelelő előkészítés mellett szintén emberi fogyasztásra alkalmas - számos értékes hatóanyagot tartalmaz, melyek szervezetünk egészséges működéséhez nagymértékben hozzájárulhatnak. Így például bővelkedik antioxidánsokban (pl. flavonoidokban), gyümölcssavakban, A- és C-vitaminban. 

A készítmény másik fontos összetevője egy különleges gyógynövénykeverék, mely echinaceát és a keleti orvoslásban méltán népszerű astragalust tartalmaz. Az echinacea (kasvirág) az immunrendszer támogatására egyik leggyakrabban alkalmazott gyógynövény, továbbá az alsó húgyuti szervek egészségmegőrzésére is kiválóan alkalmas. Észak-Amerikából származik, az indián őslakosság egyik fontos gyógynövénye volt. Több faja is ismert, ezek hatásaikban hasonlóak. A SambuRex-ben két echinacea faj is felhasználásra került, az Echinacea purpurea és az Echinacea angustifolia. Az astragalust több mint kétezer éve alkalmazzák a kínai orvoslásban, elsősorban az immunrendszer védelmére, a vitalitás és az életenergia (chi) növelésére.


A készítményt a gyógynövényeken felül C-vitaminnal és cinkkel is kiegészítettük, melyek szintén hozzájárulnak a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez.

A SambuRex növényi hatóanyagai nem alkoholos kivonat formájában vannak jelen, így olyanok számára is alkalmazható, akik autót vezetnek, munkagépekkel foglalkoznak. Ez az alkoholmentes forma megengedi, hogy gyermekeknek is adható legyen (ld. figyelem!). Kellemes, édes ízű folyadék, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sem mesterséges édesítőszert, vagy mesterséges tartósítószert.

FIGYELEM!

 • Felbontás után hűtőben tárolandó !
 • Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott.
 • Szedése legfeljebb 8 héten át történhet.
 • Keresztesvirágzatúakra érzékenyeknek, autoimmun betegségben szenvedőknek és immunszupressziv gyógyszereket szedőknek fogyasztása nem javasolt.
Egy üveg tartalma : 240 ml

Adagolás: 1 teáskanál (5 ml) naponta. Ételbe-italba keverve is fogyasztható.

Egy napi adag ára: 175 Ft

Ennyi napra elegendő: 48 nap

Samburex összetevői:

 • Fekete bodza gyümölcs-kivonat 5000 mg
 • Szabadalmaztatott keverék 130 mg
 • C-vitamin 100 mg
 • Cink 5 mg
Ár: 13 285 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8