Joint Protex Forte extra védelem az ízületeknek

Joint Protex Forte extra védelem az ízületeknek
Értékelés:

Cikkszám: 81

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

Ízületvédő az extra védelemért ! Sportolóknak, és mindazoknak akiknek az ízületeik fokozott igénybe vételnek vannak kitéve. Idősebbeknek, az ízületek egészséges működéséhez. Végül, de nem utolsó sorban a túlsúlyos személyeknek és a nehéz fizikai munkát végzőknek. Vannak olyan élethelyzetek, amikor ízületeinknek kiemelkedő védelemre van szüksége. A Joint ProteX FORTE a régi Joint ProteX termékhez viszonyítva emelt hatóanyag tartalommal támogatja ízületeink egészségét, ezért elsősorban olyanok számára ajánljuk, akiknek extra védelemre van szükségük.

Kinek ajánljuk?

Az emberi test vázát alkotó csontok ízületekkel kapcsolódnak egymáshoz. Az ízületek az őket körülvevő izmok segítségével teszik lehetővé a csontok egymáshoz képest történő elmozdulását, azaz magát a mozgást. Az ízületet alkotó csontok végein porc található, mely egyfelől abban segít, hogy az ízület minél kevesebb súrlódással mozogjon, másfelől viszont védelmi funkciót is ellát. Épsége ezért nagyon fontos. A porcot az ún. ízületi tok, és a benne található ízületi folyadék veszi körül, mely mintegy „kenőanyagként” az ízületek súrlódásmentes mozgását segíti elő.

Ízületeink egészségét nagyon sok minden befolyásolja. Ahogy idősödünk, elsősorban azok az ízületeink használódnak el természetesen, amelyek állandó munkában vannak, pl. a testtömegünket hordozzák (csípő, térd). Ez az elhasználódás mozgásszegény életmód, illetve túlsúly cipelése esetén felgyorsulhat, illetve komoly odafigyelést igényel még az élsport, nehéz fizikai munka, valamint az örökletes hajlamok is (főleg a hölgyeknél).

A Joint ProteX FORTE hatóanyagai hozzájárulhatnak ízületeink egészségének védelméhez.
A glükózamin hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületek (legfőképp a porcok) épségének megőrzésében és regenerálódásában. A kondroitin a glükózaminnal szinergikus módon együttműködve az ízületek kenőanyagaként működve támogathatja az ízületek működését. A hialuronsav szerepe a kondroitinéhoz hasonló: természetes hidratáló anyagként biztosítja az ízületi folyadékok viszkozitását, csökkenti a súrlódást a porcok felszínén. Az „MSM”-ként is ismert metil-szulfonil-metán gyakori összetevője ízületvédő készítményeknek, elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését. A készítmény emellett jótékony növényi kivonatokat, valamint cinket és mangánt is tartalmaz.

FIGYELEM!

 • Tengeri kagylóra érzékenyek számára alkalmazása kerülendő!
 • Cukorbetegek és akiknek magas a koleszterin szintje, használat előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.
 • Aszpirin-érzékenység esetén kérje ki orvosa tanácsát.
 • Terhesség és szoptatás ideje alatt fogyasztása nem ajánlott.
Egy doboz tartalma : 90 tabletta

Adagolás: 1 tabletta naponta

Egy napi adag ára: 109 Ft

Ennyi napra elegendő: 90 nap

Joint Protex Forte összetevői:

 • Glükózamin; 500 mg  „Ez az összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat”
 • Kondroitin; 270 mg
 • Hialuronsav; 50 mg
 • Metil-Szulfonil-Metán; 150 mg
 • Boswellia kivonat; 50 mg
 • Réti legyezőfű; 40 mg
 • Kurkuma kivonat; 10 mg
 • Cink; 5 mg
 • Mangán; 1 mg 
Ár: 16 225 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8