Spirulina Max alga a földünk legértékesebb tápláléka

Spirulina Max alga a földünk legértékesebb tápláléka
Értékelés:

Cikkszám: 69

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

Spirulina alga a földünk talán legértékesebb tápláléka. A WHO adatai szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél. A legjobb "super food"-ok (= szuper élelmiszer) egyikének nyilvánítja. A NASA a jövő táplálékát látja benne. Űrutazások alkalmával is használja, mivel koncentrált formában tartalmaz sokféle vitamint és nyomelemet. A spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját. Az édesvizek élővilága nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem számtalan egészséget védő anyag forrásául is szolgál. A Spirulina Max spirulina algát tartalmazó készítmény, mely számos vitamint és ásványi anyagot, valamint egyéb hasznos összetevőt tartalmaz, melyek hatékonyan támogatják egészségét.

Kinek ajánljuk?

  • Lúgosító kúrák kiegészítésére. Savasító ételek /például: hús,állati zsír, nem hidegen sajtolt olaj, finomított liszt, cukor/túlzott fogyasztása esetén.
  • Eszenciális aminósavak pótlására.

A kékeszöld alga számos vitamint, ásványi anyagot (jód, bróm,  mangán, kálium, vas) és az összes esszenciális aminosavat  tartalmazza. Kitûnô jódpótló. Vasat szerves komplex formában tartalmaz, így a vashiány pótlására az egyik legalkalmasabb  természetes forrás.

Az algák más néven moszatok egyszerû felépítésû, elsôsorban vízben élô növények. Az algák sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, ezért az utóbbi években, a tengerihínárhoz hasonlóan, egyre  gyakrabban használják ôket természetes étrendkiegészítôként.

Az algák között is kiemelkedô a kékeszöld alga, mely tökéletes  öszetételû tápanyag. Szárazanyag-tartalmának 40-60%-a kis  molekulájú, így igen könnyen emészthetô. Vegetáriánusok számára is kifejezetten ajánlott, mert teljes értékû fehérjéket tartalmaz, így aminosavak pótlására eredményesen alkalmazható.

Az algák ásványianyag- és nyomelemtartalma kiemelkedô a Föld  élôvilágában. Ez az oka, hogy „ipari” méretekben nyerik belôlük többek között a jódot, a brómot és a mangánt. Az algáknak különösen a jód- és a káliumtartalma igen magas. Szerves komplex formában található bennük a vas is, így az alga kiváló természetes vasforrás.

Ez az algaféleség sokféle és nagy mennyiségû vitaminban gazdag. A kékeszöld alga tartalmazza az összes B-vitamint, továbbá C-vitamint és E-vitamint. Természetes forrása az A-vitaminnak és a linolénsavnak. Nagy  mennyiségben találhatók benne nukleinsavak (RNSDNS) és klorofill is. Az utóbbi kitûnô regeneráló, belsô dezodoráló szer.

FIGYELEM !

  • Pajzsmirigy túlműködésben szenvedők algatabletta alkalmazása előtt kérjék ki orvosuk véleményét! 
Egy doboz tartalma: 60 tabletta

Adagolás: 2-4 tabletta naponta.

Egy napi adag ára: 120 Ft

Ennyi napra elegendő: 30 nap

Spirulina Max összetevői:

  • Kékeszöld alga; 500 mg 
Inaktív összetevők:
  • dikalcium-foszfát, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, sztearinsav.
Ár: 5 705 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8