5G miatti problémák, az 5G hullámok, 5G mobil sugárzás. Rezgések és hullámok

 

5G: Kiben bízhatunk?
Az 5. generációs mobilhálózat vagy 5. generációs vezeték nélküli hálózat, az angol név alapján rövidítve 5G.
Az 5G bevezetése ugyanakkor a világ számos országában jelentős társadalmi ellenállást váltott ki, ami elsősorban az új technológia által kibocsátott elektromágneses sugárzásoktól, mobil sugárzástól, mobiltelefon wifitől való félelem.

„FREKVENCIA MASZK”-ot A FÖLD MINDEN EMBERÉNEK!

Képtalálat a következőre: 5g hállozat

Mint ahogy egyetlen eddigi telekommunikációs koncessziós eljárásban sem kérdeztek meg bennünket magyar embereket, hogy vajon megengedjük-e, hogy a konyhánkat, a hálószobánkat, de még a bőrön belüli terünket is átszántsa egy újabb durva frekvencia, ez pedig az 5G, hát most sem!

Amibe  beletartoznak a 5G, elektromágneses sugárzás, mobilsugárzás, mobiltelefon, wifi

A rádió frekvenciás hullámok hőhatása

Köztudott, hogy az emberi test több mint fele víz. Az elektromágneses sugárzás a testünkben lévő víz molekulákat rezegteti, így azok oszcillálni kezdenek. Ez a mozgás vezet a testhőmérséklet részleges, vagy teljes emelkedéséhez.

A vízmolekulák rezgésének mértéke a sugárzással szállított teljesítménytől függ. Az 5G sugárzás frekvenciája pedig befolyásolja, hogy testünk mekkora felületét éri hőhatás.

A belsőszerveink és a szívünk védettséget élveznek, ugyanis távol vannak a test felületétől. Mivel a mobil sugárzás egy része visszaverődik, és egy része elnyelődik, így a belső szerveket kisebb mértékben éri sugárzás. A véráram képes elszállítani a hőt, ezzel további védelmet nyújtva.

Az legérzékenyebb területek az agy, és a szem.

További kellemetlenséget okoznak a fémimplantátumok a testben, melyek különösen érzékenyek az elektromágneses sugárzásra.

Tudtad?

A gyermekek testének magasabb a víztartalma, ezért az elektromos sugárzás mélyebben éri el az agyszöveteit? Éppen ezért ne tartsd a mobiltelefont közvetlenül a feje mellett.


Képtalálat a következőre: mi az 5g hálozat

E-protect Personal, Elektroszmog harmonizáló személyi csomag

Vásárolj 24% kedvezménnyel, kattints ide!

Talán a legaggasztóbb az egészben az, hogy az #5G-nek a bevezetését semmilyen biztonsági vizsgálat nem fogja megelőzni, így több milliárd ember válik kísérleti nyúllá.

Azonban már most is sokat tehetünk azért, hogy minél kevesebb káros sugárzás érjen minket. Áramtalanítsuk a kütyüjeinket lefekvés előtt, mérsékeljük az elektromos gépek használatát és használjunk fülhallgatót, hogy a mobiltelefon minél távolabb legyen tőlünk.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8