C 1000 Plus - Megadózisú C-vitamin bio csipkebogyóval!

 

C 1000 Plus - Megadózisú C-vitamin bio csipkebogyóval!

Kattints ide és tudj meg többet a C 1000 Plus-ról!

Télen friss idénygyümölcsök híján még nagyobb nehézségbe ütközik valamennyi szükséges vitamint és ásványi anyagot a megfelelő mennyiségben bevinni szervezetünkbe, emiatt kiemelten fontos, hogy ha természetes módon már nem tudjuk, akkor étrend-kiegészítő formájában, megemelt dózisban pótoljuk a szükséges C-vitamin-mennyiséget!

Még egy alapvetően egészséges szervezetnek is nagy kihívás a hűvös, esős, nyirkos hónapok veszélyeit kivédeni. Hogy miért? Az immunrendszerünk működésében szerepet játszó fehérvérsejtek főként a vérben és a nyirokrendszerben találhatók. A hidegben azonban ereink összeszűkülnek, azokon kevesebb vér tud átjutni, így immunrendszerünknek sokkal nehezebb testünk minden sejtjét védelmezni a kórokozókkal szemben.

Kattints ide és tudj meg többet a C 1000 Plus-ról!

Hogyan maradhatunk egészségesek télen is?

A C-vitamin antioxidánsként támogatja immunrendszerünk működését, fokozhatja az ellenálló képességet a vírusokkal és baktériumokkal szemben. Fontos szerepet játszik a vas felszívódásában, a vas pedig a C-vitaminhoz hasonlóan szükséges a kórokozók elleni védekezéshez.

Kevéssé ismert, hogy a C-vitamin részt vesz a dopamin képződésében is, melynek csökkent szintjét teszik felelőssé a depresszió kialakulásáért. A megfelelő C-vitamin-mennyiség a téli levertség ellen is jótékony hatású lehet, és az az idegrendszer megfelelő működését is támogathatja.

Mindemellett alapvető szerepe van a keringés támogatásában, az erek épségének fenntartásában. Védi az ereket felépítő sejteket, gátolja a koleszterin letapadását az érfalakon, és azzal, hogy részt vesz a kollagén és egyéb kötőszöveti elemek termelésében, nemcsak a bőrünk öregedése ellen hat, de közvetetten támogatja az erek rugalmasságát is.

Kattints ide és tudj meg többet a C 1000 Plus-ról!

Igen, a minőséget még tovább fokoztuk!

A CaliVita ezúttal is arra törekszik, hogy az elérhető legjobb terméket kínálja Önnek. A biotermesztésű irányt követve – a C 300 Plus, a Liquid C, a SambuRex és az Organic Noni után – a modern technológia fejlesztéseit alkalmazva megalkotta a C 1000 Plus-t.

Az eredetileg is megadózisú vitaminmennyiséget tartalmazó, méltán népszerű C1000 termékünket most biotermesztésből származó csipkebogyóval egészítettük ki, mely a tablettánkénti 1000 mg C-vitamin hatását tovább fokozza, miközben az aktív hatóanyagok aránya is növekszik a termékben. Mindezt a korábban már megszokott, folyamatos felszívódású (delayed release) formulában, hogy még hatékonyabb legyen!

Tudta, hogy a C-vitamin izolálásáért és szerepének feltárásáért Nobel-díjat kapó Szent-Györgyi Albert 93 évesen bekövetkezett haláláig legalább 1000 mg C-vitamint fogyasztott naponta, ha pedig mégis megbetegedett, 8000 mg-ra emelte a napi adagját?

Figyelem!
A C-vitamin hőre, fényre érzékeny, ezt a tárolásnál figyelembe kell venni. Ha a kórelőzményben előfordult vesekőbetegség, alkalmazás előtt kérje ki orvosa véleményét!

C 1000 Plus hatóanyagai/tabletta:

C-vitamin-1000 mg
Bio csipkebogyó-őrlemény-125 mg

Kattints ide és tudj meg többet a C 1000 Plus-ról!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8