Elektroszmog .E-Protekt ,Nyakunkon az 5G. Fedezd fel a EMF-hullámok harmonizálását.

 

Jön az 5G.
A WHO 2011-es bejelentése, miszerint a mobiltelefonok rákot okozhatnak.
Az 5G bevezetése egyre több kérdést vetett fel.
Itt a nyakunkon az 5G, még megjósolni sem lehet milyen következményei leszek ránk néznve. A tudódok között is vitatott milyen hatásai lehet rák az 5G-hálózat.

Mi az 5G,
és milyen hatással lesz az életedre?

Mi is az 5G?

Az 5G-nek nincs 5 összetevője, egészen egyszerűen "ötödik generációt" jelent, mint ötödik generációs mobilhálózat. A 3G volt a harmadik, a 4G a negyedik generációs, 2019 pedig elhozza az ötödiket.

Könnyű alábecsülni azt, hogy az 5G mennyivel gyorsabb lesz. A leginkább észlelhető különbség a jelentős mértékben csökkenő várakozási idő lesz, vagy az, hogy az eszköz milyen gyorsan küld és fogad jeleket. Az érzékeltetés miatt, a 3G várakozási ideje 100 milliszekundum volt, a 4G esetében 50 milliszekundum volt, az 5G-nél ez az időtartam 1 milliszekundum lesz.

Az új 5G hálózattal kapcsolatban gyakran felmerül a hálózat káros sugárzásának kérdése...

De milyen hatása van az elektromágneses sugárzásnak?
Miben más az 5G mint a korábbi hálózatok?

 

Milyen készülékekkel mérhetjük a sugárzást?

Az elektromágneses sugárzás élettani hatásai a frekvencia függvényében

Az elektromágneses sugárzás hatása az emberi testre a frekvencia függvényében változik. Az extrém alacsony frekvencia ingerhatással jár, míg a magas (RF, és mikrohullámú) frekvencia hőhatást kelt. Az katonai és rendfenntartó szervezetek által például tömegoszlatásra használt elektromágneses fegyverekről, melyek szintén erős, azonnali kellemetlen hatást fejtenek ki az emberre most nem ejtünk szót.

Válasszuk szét tehát az alacsony és magas frekvenciájú sugárzásokat.

A infokommunikáció és telekommunikáció területe egyértelműen a magas frekvenciákat használja. A műsorszórók, a mobil szolgáltatók, valamint minden rádiós interfészt használó hálózat sugárzását a hatóság ellenőrzi, így a mindennapok során nem kell a biztonsági szabványokban meghatározott határértékeknél nagyobb sugárzástól tartanunk.

A rádió frekvenciás hullámok hőhatása

Köztudott, hogy az emberi test több mint fele víz. Az elektromágneses sugárzás a testünkben lévő víz molekulákat rezegteti, így azok oszcillálni kezdenek. Ez a mozgás vezet a testhőmérséklet részleges, vagy teljes emelkedéséhez. Ennek mértékegysége a specifikus abszorpciós ráta (SAR). SAR [W/Kg] =  P elnyelt teljesítmény [Watt] / W testsúly [Kg].

A vízmolekulák rezgésének mértéke a sugárzással szállított teljesítménytől függ. A sugárzás frekvenciája pedig befolyásolja, hogy testünk mekkora felületét éri hőhatás.

A nagy frekvenciás elektromágneses sugárzás hőhatással jár

Testünk különböző jellegű szövetekből épül fel, melyek mind különbözők mértékben reagálnak az elektromágneses sugárzásra.

A belsőszerveink és a szívünk védettséget élveznek, ugyanis távol vannak a test felületétől. Mivel a sugárzás egy része visszaverődik, és egy része elnyelődik, így a belső szerveket kisebb mértékben éri sugárzás. A véráram képes elszállítani a hőt, ezzel további védelmet nyújtva.

Az legérzékenyebb területek az agy, és a szem.

További kellemetlenséget okoznak a fémimplantátumok a testben, melyek különösen érzékenyek az elektromágneses sugárzásra.

Az 5G felelős lesz a daganatos betegségekért, depresszióért, hiszen a vezeték nélküli antennák által kibocsátott mikrohullámok károsítják az emberi sejteket, és idő előtti halálhoz vezetnek. Tanulmányok sora tette közzé, hogy az elektromágneses mező mennyire rossz hatással van az emberi testre, mert a sugárzás álmatlanságot, termékenység csökkenését, megváltozott agyi fejlődést és hormonális zavarokat okoz.

Talán a legaggasztóbb az egészben az, hogy az 5G-nek a bevezetését semmilyen biztonsági vizsgálat nem fogja megelőzni, így több milliárd ember válik kísérleti nyúllá.

Azonban már most is sokat tehetünk azért, hogy minél kevesebb sugárzás érjen minket. Áramtalanítsuk a kütyüjeinket lefekvés előtt, mérsékeljük az elektromos gépek használatát és használjunk fülhallgatót, hogy a mobiltelefon minél távolabb legyen tőlünk.

Fedezd fel a EMF-hullámok harmonizálására kifejlesztett termékcsaládunkat!

5G, Elektroszmog, sugárzás harmonizáló termékcsalád

Az E-Protect sugárzás harmonizáló termékcsalád három tagból áll, melyek katalizátorként funkcionálnak, és teljes körűen harmonizálják a veszélyes EMF-hullámokat.

Az E-Protect Sticker-t közvetlenül az elektromos eszközre kell felragasztani: a mobiltelefonra, a laptopra, a monitorra, a mikrohullámú sütőre vagy az autó műszerfalára. Használd az általad alkalmazott eszközök mindegyikén!

Az E-Protect Card a „személyi testőr”. Testközelben kell tartani, a zsebben, a kézitáskában vagy pedig a pénztárcában.  Ezáltal biztosítani tudjuk azon elektromos eszközök által kibocsátott EMF-hullámok harmonizálását is, amelyekre még nem ragasztottuk fel a Sticker-t.

Az E-Protect Disc az eredeti tokjában tartva és az asztalon függőlegesen elhelyezve: az irodában, a nappaliban vagy a hálószobában található készülékek, vezetékek és egyéb elektromos eszközök által kibocsátott EMF-hullámokat harmonizálja. Divatos és elegáns dizájn jellemzi, így bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedik.

Törzsvásárlóinknak a termékből azonnali 25% kedvezmény jár!! Először jársz nálunk? Hogyan lehet kártyád? Legyél te is törzsvásárlónk, kiállítunk neked egy kártyát amivel a kedvezményed folyamatosan élni fog! A rendelésed a webáruházban közvetlenül is leadhatod. Itt is levonódik a kedvezmény.

Ebből a termékből azonnali 24% kedvezmény jár! Tedd a kosárba azonnal levonódik a kedvezmény. 

Először jársz nálunk? Vásárolj 21.000 ft értékben és azonnali garantált 24% kedvezményt kapsz! Hozzá egy hűségkártyát amivel a kedvezményed folyamatosan élni fog. Érdekelnek a részletek?


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8