Étrend-kiegészítők a nők egészségéért

 

Étrend-kiegészítők a nők egészségéért

Nönap, miket ajánlunk a nöknek? Kattints ide és megtudod.
Március 8-a az ENSZ által is elismert világnap, mely a nők férfiakkal egyenlő jogainak kivívására emlékezteti a világot. Ma már a „gyengébbik nem” jelző nem is helyénvaló, hiszen a nők több műszakot teljesítenek: a munkahelyen, a háztartásban, a gyermekek ellátásában, miközben a család ügyes-bajos dolgainak intézésében is helytállnak.

Ünnepeljük ezt a napot úgy, hogy átgondoljuk, miként lehetne egyenlően megosztani a feladatokat a családban. Segítsünk a nőknek, hogy továbbra is egészségesen, mosolyogva gondoskodhassanak családjukról, de emellett magukra is tudjanak időt szakítani! 


A nők pubertás koruktól kezdve fokozottan veszélyeztetettek a vashiányra. Ennek következménye a fertőzésekre való fogékonyság, a gyengeség, súlyosabb esetben a vérszegénység, amely annak ellenére nagyon gyakori akár még terhesség előtt és során is, hogy a vas könnyen pótolható, hiánya viszont komoly egészségügyi kockázatot jelenthet nemcsak a nőkre nézve, de a gyermekekre is. A CaliVita hálózatában elérhető vaskészítmény, az Iron Plus emelt dózisban tartalmaz vasat, aminek a felszívódását a hozzáadott C-vitamin is támogatja. 


Anatómiai adottságaik miatt jellemzően a nők szenvednek gyakrabban a húgyúti fertőzések kellemetlen tüneteitől. Az URX*-et azért terveztük, hogy támogassa a megelőzést és az enyhébb lefolyású fertőzések kezelését, mindezt kíméletesen, enyhe vízhajtó és antibakteriális hatású gyógynövényekkel és a kórokozó E. colit magához láncoló D-mannózzal. 

A menopauza újabb kihívások elé állítja a nőket a testi-lelki változások megélésével, elfogadásával és következményeivel. Ehhez nyújtunk segítséget a Menopausal Formulával*. Kiegyensúlyozott vitamin- és ásványianyag-tartalmával a mikrotápanyagok megfelelő bevitelét támogatja, gyógynövénytartalma pedig a tipikusan ebben az időszakban felmerülő problémák (pl. húgyúti tünetek) kezelésében hivatott segíteni. * Az URX és a Menopausal Formula a globális hálózatban kapható csak tagoknak érhető el. A taggá válásról a kedvezmény menüpontban olvashatsz.


A klimaxot követően az ösztrogén csontvédő hatása már nem érvényesül, ezért ilyenkor érdemes tudatosan figyelni arra, hogy a kalciumvesztést táplálkozással vagy étrend-kiegészítővel ellensúlyozzuk. Terhesség és szoptatás alatt szintén megnő a kalciumszükséglet, amit elégtelen pótlás esetén a csontokból fedez a szervezet. Mindkét életszakaszra kiváló kalciumpótlást jelenthet a Strong Bones 100 és a Strong Bones 250 az optimális 2:1 arányú kalcium- és magnéziumtartalmával vagy a Calcium Magnezium Plus D+K vitaminnal.


Bár az okokat még nem sikerült tisztázni, de a migrén gyakoribb a nők között. Kutatások szerint rendszeres magas dózisú (150-300 mg/nap) koenzim-Q10-zel sikerült csökkenteni a migrénes rohamok gyakoriságát és időtartalmát. Mega CoQ10 Plus termékünkből már napi 3 kapszula fedezheti ezt a magasabb dózist.

Bár a hajtásban a nők könnyen el tudnak feledkezni arról, hogy önmagukra is szánjanak időt, figyeljenek egészségükre és a figyelmeztető jelekre, az igényeiket tudatosítva könnyebb biztosítani azt a minimumot, ami egészségük megőrzéséhez kell, ha szükséges, étrend-kiegészítők használatával.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8