Fáradtság? Stressz?

 

Fáradtság? Stressz?

Ezek az emberek többségénél jelentkeznek.
A magnéziumhiány komoly probléma lehet!

Észrevetted, hogy a környezetedben szinte mindenki általános fáradtságról panaszkodik? Gondoltad volna, hogy a magnéziumhiány az izomgörcsökön és a szívritmuszavaron túl magas vérnyomást és koncentrációs problémákat is okozhat?


Miért is?

A magnézium részt vesz az idegrendszer és az izmok működésében, a fogak és a csontok felépítésében; másrészt viszont stressz vagy intenzív fizikai munka hatására igen gyorsan ürül, így megfelelő pótlás nélkül elég hamar hiányállapot léphet fel.

A ma embere túlhajszolt, ezért folyamatosan magnéziumhiányban szenved, a stresszterhelés is jóval nagyobb a néhány tíz évvel ezelőttihez képest. Ehhez még hozzájárul, hogy a szupermarket feldolgozott élelmiszereiben igen kevés magnézium van… Ezért ne csodálkozzunk azon, hogy a szervezet igénye nagyobb lett, miközben lényegesen kevesebbhez jut hozzá…

A hiányállapot pedig mind rövid, mind pedig hosszú távon számos tünettel jár.

Rövidtávon álmatlanságot, szívritmuszavart, fáradtságot, izomgörcsöket, a kognitív és a koordinációs képességek zavarát, gyengeséget, hányingert, hányást, hasmenést, idegességet, remegést, alacsony kálium- és kalciumszintet, magas vérnyomást, valamint agyi és koszorúérgörcsöt okozhat.


Biztos, hogy minden magas vérnyomással küszködő betegnek élete végéig egy marék gyógyszeren kell élnie? Lehet, hogy betegségeink oka csupán a magnéziumhiány!


A hosszú távú magnéziumhiány még ezeknél is súlyosabb tüneteket tarthat fenn, és  növeli a szívbetegség és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.A cukorbetegek, az alkoholisták, a fogyókúrázók, a komoly stresszel, illetve nehéz fizikai tevékenységgel járó munkát végzők, továbbá a sportolók fokozottan ki vannak téve a magnéziumhiány veszélyének.


Minderre kiváló megoldást nyújthat a CaliVita MagneZi B6 terméke, mely a többi komponesének köszönhetően komplexen hozzájárul a szervezet izom-, ideg- és immunrendszerének működéséhez.

Itt az ideje komolyan odafigyelni a magnézium pótlásra!


MagneZi B6

Kinek ajánljuk?

  • Sportolóknak, fizikai megterhelés alatt levőknek.
  • Fokozott folyadékvesztés idején és után (pl.: verejtékezés)
  • Jelentős szellemi igénybevétel esetén, vizsgaidőszak-, munkahelyi stressz alatt levőknek.
  • Felfokozott életvitelt élőknek.
  • Nem kiegyensúlyozott táplálkozás (kevés zöldség vagy gyümölcs fogyasztása, diéta, vegetarianizmus, fogyókúra) esetén.
  • Várandós és szoptató kismamáknak.
  • Azoknak, akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt.
  • Mindenkinek, aki plusz energiához szeretne jutni a fáradt napokon.

Kattints ide és tudj meg többet a MegneZi B6-ról!


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8