Garlic Max fokhagyma kapszula

 

Garlic Max fokhagyma kapszula

Kattints ide és tudj meg pár dolgot a fokhagyma kapszuláról!

Napjaink egyik legismertebb fűszernövénye, mégis kevesen tudják, hogy jellegzetes íze mellett még számos más jótékony hatást is rejt, pl. segít fenntartani az egészséges vérzsír szintet.

A Garlic Max a népi gyógyászatban több száz éve eredményesen alkalmazott fokhagyma és petrezselyem hatóanyagait tartalmazó gélkapszula, mely mentes a friss fokhagyma nemkívánatos hatásaitól, mint pl. kellemetlen szag, gyomorégés.

Kattints ide és rendeld meg a Garlic Max-ot!

Fokhagyma

A fokhagyma fűszernövény, amely régóta ismert az egészségre gyakorolt pozitív hatásáról. Több mint 200 féle biológiailag aktív anyagot – vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és enzimet – tartalmaz. Számos területen előnyösen befolyásolja szervezetünk működését.

Tartós fogyasztása kedvezően hat a vérzsír (lipid), összkoleszterin és LDL-koleszterin szintjére, illetve hatóanyagai nem engedik, hogy a koleszterin megtapadjon az erek belső falán. A népi gyógyászatban évezredek óta e miatt a jótékony hatás miatt is alkalmazzák. Számtalan biológiailag aktív anyagot tartalmaz. 

Kattints ide és rendeld meg a Garlic Max-ot!

Már a legrégebbi írásos emlékekben is szót ejtenek a fokhagymáról. Az egyiptomi piramisépítőknek fokhagymát, hagymát és retket osztottak a fertőző betegségek megelőzésére. A római katonák étrendjéhez is hozzátartozott a fokhagyma.

Régebben sokakat visszatartott a fokhagyma fogyasztásától annak jellegzetes, hosszan megmaradó illata. Szerencsére ma már vannak olyan jó minőségű készítmények – mint a Garlic Max is –, melyek úgy fejtik ki jótékony hatásukat, hogy eközben elkerülhetők a fokhagyma átható szagával járó kellemetlenségek, illetve a nyers fokhagyma okozta gyomorégés.

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak, akik természetes módon szeretnék vérzsírszintjüket szabályozni.
  • Az érelmeszesedés kockázatának csökkentésére és a vérnyomás normalizálásának elősegítésére.
  • Koleszterincsökkentő terápia támogatására.

Tudtad-e?

Tudtad, hogy Németországban a fokhagymakapszula elfogadott vény nélküli koleszterinszint-csökkentő készítmény?

Kattints ide és rendeld meg a Garlic Max-ot!


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8