Gondtalan nyaralás - nyári házi patikával

 

Gondtalan nyaralás - nyári házi patikával

Mire lehet szükséged? Kattints ide és tudd meg!

Miután keményen végigdolgoztad az év első hat hónapját, igazán megérdemled az örömteli nyaralást és a könnyedebb nyári heteket. Hogy ez az időszak tényleg felhőtlen lehessen, készítsd fel házi patikádat és szervezetedet! Egy kis odafigyeléssel és néhány apró trükkel biztosíthatod magad és családod védelmét!

A nyarat sokan a pollenek támadásaként élik meg, de nem kell feltétlenül szenvedned az allergiától. Jó, ha a C-vitamin mindig kéznél van, mert nagy dózisú C-vitamin-pótlással hatékonyan csökkentheted az allergiás reakciók kialakulásáért felelős hisztamin szintjét, emellett a bőröd szépségét, feszességét is támogatja és antioxidáns védelmet is biztosít szervezetednek. A C 1000 Plus egy tablettában tartalmazza azt a hatékony dózist, mellyel már javulást lehet elérni.


Szerencsére egyre többet süt a nap, ami azonban éltető ereje és melege mellett károsíthat is, de csak akkor, ha nem vigyázunk. Készüljünk fel, védjük bőrünket megfelelő faktorszámú naptejjel, öltözködéssel, a szemünket pedig napszemüveggel.

Ezek mellett belsőleg is védekezzünk az UV-sugarak ellen. A lutein és a Beta Carotene szemünk védelmét és működését egyaránt támogatja. Utóbbi elősegítheti az egészséges, napbarnított bőrszín megtartását, miközben segít kivédeni az UV-sugarak okozta károsodásokat is. Lutein Plus termékünkben a zeaxantin és egyéb antioxidánsok védhetik a szemet az erős napsugárzással szemben, mely komoly oxidatív stresszt jelent a kifejezetten érzékeny retinának. Emellett a mindkét termékben megtalálható karotinoidok (béta-karotin, lutein, zeaxantin) hozzájárulhatnak a bőr gyulladásának mérsékléséhez is leégés után.


A koenzim-Q10 egész szervezetünk antioxidáns védelmét segíti, emellett hozzájárul, hogy energikusan vehessünk részt a nyári programokban. Akár Super Q10 Plus,akár Mega Q10 Plus termékünket választod, komplex antioxidáns terméket kapsz E-vitaminnal és szelénnel kiegészítve, ami lehetővé teszi, hogy kiélvezd a nyár minden pillanatát, miközben szellemileg és fizikailag egyaránt tökéletes állapotot biztosít számodra. 


Nem kell lemondanod a nyár örömeiről, ha már most felkészíted szervezetedet és megfelelően feltöltöd a házi patikádat, hogy legyen mihez nyúlnod szükség esetén! 


Mit tehetünk a fertőzések ellen?

Legjobb a megelőzés. Nemcsak azért, mert betegnek lenni rossz, tönkreteheti a nyaralást, de elkerülhetjük a gyógyszerszedést és az esetleges későbbi szövődményeket is, mindezek együttes költségéről nem is beszélve.

Nyáron gyakoriak az ételmérgezések és fertőzések, melyek hasmenéssel, lázzal, rossz közérzettel járhatnak, és ami ennél is nagyobb gondot jelent: kiszáradáshoz vezethetnek. A gyerekek, az idősek, a krónikus betegek és az állapotos nők szervezetét már egy gyors lefolyású fertőzés okozta vízveszteség is nagyon megviseli, ezért a házipatika bevetése mellett mindig gondoskodjunk a megfelelő folyadékpótlásról, szükség esetén pedig orvosi kontrollról is.

Felkészülésképpen probiotikus készítményekkel vértezhetjük fel magunkat utazás előtt, de akár egész nyáron folyamatosan is. Az AC-Zymes Plus-ban található jótékony Lactobacillus acidophilus-ról több vizsgálat is megállapította, hogy hatékonyan enyhíti az emésztőrendszeri fertőzések tüneteit, csökkenti a hasmenést (tehát a vízvesztést!) és az akut fertőzés idejét. Azáltal, hogy megtapad a bélfalon, megakadályozza, hogy kórokozók tudjanak odaférkőzni, emellett olyan anyagokat is termel, amelyek akadályozzák a fertőzést okozó baktériumok működését, így akár a fertőzés megelőzésben is segíthet. A gyermekek által kedvelt, ízletes rágótablettában, a ProbioBalance-ban a Lb. Acidophilus-t még két probiotikus törzzsel és a szaporodásukat támogató prebiotikummal egészítettük ki.


A nyáron ránk veselkedő veszélyeket tehát egy kis odafigyeléssel jó eséllyel kikerülhetjük, ha a házipatikánkat megfelelően felkészítjük.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8