Ízület gyulladás,Fájnak a térdeim,Ízületi panaszok kezelése,lumbágó.

 

Ízület gyulladás,Fájnak a térdeim,Ízületi panaszok kezelése,lumbágó.

Az ízületi fájdalom, az ízületi gyulladás és más reumatológiai betegségek lumbágó,tenisz könyök, merev nyak rendkívül elterjedtek, a statisztikák szerint minden időpontban kb. a lakosság 10-15%-a szenved valamilyen mozgásszervi problémától.

Az ízületi gyulladás előjelek nélkül jelentkezhet és megkeserítheti életünket. Kezelésére különös gondot fordítsunk!

Mert tehetünk érte!!

Tudnivalók az ízületi gyulladásról!

Az ízületi gyulladás (arthritis) váratlanul és bármelyik ízületen jelentkezhet. Kialakulásának sokféle oka lehet, amit az orvosnak kell tisztáznia - a betegség mértéke akár az ízület elhalásáig vagy merevségéig is terjedhet.

Ízületi gyulladás tünetei.

Fájdalmak, meleg ízületek, merevség, duzzanat,Gyakran érintett az ujjak töve és középső ízülete, de a kéz izület gyulladás, a váll izület gyulladás, a térd izület, a csípő és a lábfej izületek is. A mozgás erősen korlátozott.

https://vereskalman.calivita.hu/products/joint-protex-forte

Ha a gyulladás csupán egyetlen ízületet érint, egyízületi gyulladásról (monoarthritis), ha többet, sokízületi gyulladásról (polyarthritis) beszélünk. Ha a betegség bakteriális eredetű, a kórokozók a véren keresztül vagy közvetlenül, például egy seben át hatolnak be a szervezetbe, az ízületbe.

Az ízületi gyulladás oka lehet még kopás, anyagcserezavar, mint a köszvény, vagy autoimmun betegség.

Az ízületi gyulladás kezelése természetes gyógymódokkal!

A természetes gyógymódok segíthetnek, de a kezelést a lehetséges okokra való tekintettel, nagy gondossággal kell megválasztani. Ennek magában kell foglalnia a fájdalomcsillapítást.

 • A CaliVita közel 30 éve kínál a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok és a jobb felszívódású, pl. szerves formák felhasználására.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • A gyártás a cGMP szigorú minőségellenőrzési elveinek megfelelően, az FDA folyamatos ellenőrzése mellett történik, mindemellett termékeink többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
Joint protex forte

A Calivita álltal speciállisan előálított Joint ProteX FORTE tabletta extra támogatást nyújt a porcok regenerálásához és a csontok között lévő ízületi folyadék termelődéséhez! Még megfelelő táplálkozás mellett is kevés olyan hatóanyaghoz jutunk, mely ízületeink egészségét megőrizné. A tablettában található nagy dózisú porcerősítő glükozamin és kondroitin, az ízületi folyadék képződését segítő hialuronsav és MSM, továbbá a gyulladásgátló gyógynövények (például a kurkuma és a réti legyezőfű) mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy extrém megterhelés esetén is megfelelő támogatást kapjanak ízületeid.

AZONNALI MEGRENDELÉS KATT IDE:!!

 • Azoknak, akik extra támogatást és védelmet szeretnének nyújtani ízületeiknek.
 • Nehéz fizikai munkát végzőknek.
 • Élsportolóknak, rendszeresen sportolóknak.
 • Túlsúllyal küzdőknek.
 • Mozgásszegény életmódot folytatóknak.
 • Ízületi sérülések kezelésének kiegészítésére.
500
mg
Glükózamin-szulfát
270
mg
Kondroitinszulfát
150
mg
Metil-szulfonil-metán (MSM)
50
mg
Hialuronsav
50
mg
Indiai tömjénfa
40
mg
Réti legyezőfű
10
mg
Kurkuma kivonat
5
mg
Cink
1
mg
Mangán
Inaktív összetevők:

mikrokristályos cellulóz, zsírsavak magnéziumsói, zsírsavak, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz, szilícium-dioxid, propilén-glikol, triacetin.

Tengeri kagylóra érzékenyek számára kerülendő! Cukorbetegek, továbbá azok, akiknek magas a koleszterinszintjük, használat előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal. Aszpirinérzékenység esetén kérd ki orvosod tanácsát. Terhesség és szoptatás ideje alatt fogyasztása nem ajánlott!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8