Króm-Chromium Max 500 króm a stabil vércukorszintért

 

Króm-Chromium Max 500 króm a stabil vércukorszintért

Kattints ide és tudj meg pár dolgot a krómról és emellett tudd meg melyik termékünk tartalmaz a legtőbb krómot.

Króm a termékekben

A króm elég sok termékünkben jelen van nagy esetleg kis mennyiségben. A króm esszenciális mikroelem, azaz szervezetünk nem képes előállítani, így csak külső forrásból juthatunk hozzá. A króm elsősorban stabilizálja a vércukorszintet és csökkenti az édesség utáni vágyat. Ezek mellett a Calivta a króm hatását tovább vizsgálta: metformin mellé adva 8 hét alatt magasabb lett a teherbeesési arány, csökkent a hajhullás mértéke és a pattanások megjelenése. A króm egy szénhidrátfaló elem. Klinikailag bizonyított módon, minden káros mellékhatás nélkül segíti elő a fogyást! A króm tabletta fogyasztó hatását kísérletek is alátámasztják!
Azok a sportolók, akik egy hathetes kísérlet folyamán króm táplálék-kiegészítőt kaptak, 3,2 kg testzsírt vesztettek, szemben az 1 kg-os súlyvesztéssel azoknál, akik nem kaptak krómot. A 2,2 kg többlet súlycsökkenés legalább 5 kg hagyományos fogyásnak felel meg, mivel a testzsír fajsúlya kisebb az izoménál! A krómnak nem minden formája szívódik fel megfelelően, de szerves kötésű vegyületeinek – mint például a krómpikolinát – felszívódása és hasznosulása egyaránt kiváló. A króm hiánytünetei lehetnek: gyakori, csillapíthatatlan éhségérzet, többszöri étkezés mellett is alacsony energiaszint.

Fontos tudnivalók a krómról

Forrásai: Kukoricaolaj, sörélesztő, vörös hús, baromfi, kagyló, rák.

Hatásai: Az inzulinnal együtt elengedhetetlen alkotórésze a szénhidrátanyagcserének. Segít a szervezetben eljuttatni a fehérjéket oda, ahol szükség van rájuk.

Hiánya következtében kialakulhat: Cukorérzékenység, cukorbetegség (diabétesz), magas koleszterinszint, érelmeszesedés (arteriosclerosis), szívbetegségek, növekedési zavarok.

Mire jó? Az inzulin króm nélkül nem képes kifejteni megfelelő hatását a, szénhidrát-anyagcserében. A króm erősíti az inzulinhatást, serkenti a cukoranyagcserét, folyamatosan szabályozza a vércukorszintet, stabilizálja az energia-háztartást Általában véve jó hatással van az anyagcsere-folyamatokra, konkrétabban: hozzájárul az aminosavak beépüléséhez, gyorsítja a fehérjeszintézist. Ennek következtében a szervezet gyorsabban regenerálódik, nő a teherbírása és a teljesítőképessége. A sportolók, különösen a testépítők előnyösen alkalmazhatják a testzsír csökkentésére és az izomtömeg növelésére.

Jó tudni: Az öregedési folyamattal párhuzamosan és aktív sporttevékenység után csökken a króm mennyisége a szervezetben. Az élelmiszerek feldolgozási folyamata soránakróm 80 százaléka "eltűnik" az élelmiszerekből\. Fokozódhatnak a krómhiányos tünetek azoknál, akik sok egyszerű cukrot (fmomított kristálycukor, szőlőcukor) fogyasztanak. A króm pótlására a legalkalmasabb a biológiailag aktív forma, a krómpikolinát; étkezés előtt fél órával érdemes bevenni.

A krómadagolás a vércukorszint stabilizálása révén cukorbetegeknek - különösen a betegség kezdeti szakaszában - nagyon hasznos lehet, de nem helyettesíti az inzulin vagy az antidiabetikumok adagolását. Ha egy cukorbeteg krómot is szed, szükség lehet a vércukorszint gyakoribb ellenőrzésére és a gyógyszeradagolás fokozatos módosítására, természetesen a kezelőorvossal megbeszélve. Króm szedése mellett sem szabad megfeledkezni az előírt diéta követéséről. Sportolóknál a krómadagolás egyidejűleg csökkenti a testzsír mennyiségét, miközben fokozza az izomtömeget Krómot nem szedő sportolók viszont ugyanolyan edzésprogram mellett valamivel kisebb mértékű izomnövekedést és sokkal kisebb mérvű testzsírcsökkenést érnek el.

Termék amelyben a legnagyobb dózisban van jelen a króm

Chromium Max 500 króm a stabil vércukorszintért

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak, akiknek a folyamatos éhségérzet, elsősorban a szénhidrátéhség teszi eredménytelenné a testtömeg csökkentését.

  • A normál vércukorszint elérését célzó terápia kiegészítéseként.

Tudtad-e?

Egy tabletta Chromium Max 500 ugyanannyi krómot tartalmaz, mint 5 adag (420 g) brokkoli!

Tudtad, hogy a gyulladásgátlóként szedett kortikoszteroidok fokozzák a króm ürülését? Krómpótlással nemcsak a hiányt lehet megelőzni, de a kortikoszteroidok okozta cukorbetegség ellen is segítséget nyújthat.

Kattints ide és vásárold meg!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8