Organic Noni-Morinda citrifolia

 

Organic Noni-Morinda citrifolia

Itt az Organic Noni cikk 2. része, kattints ide és tuddj meg még többet az Organic Noni-Morinda citrifoliával kapcsolatba.

A Noni fa-Indiai eperfa

Indiai eperfa - a Noni cserje Délkelet-Ázsiából és Ausztráliából származik. Évtizedekig fogyasztották, és különböző betegségek gyógyszereiként is használták. Bár a nyugati orvoslásban a noni-t részletes kutatások nélkül használják, de teljesen biztos, hogy ez a gyümölcs sok betegségben alkalmazható anélkül, hogy félne a negatív mellékhatásoktól.

A noni fák 1-1,5 méter magasak. A különböző időjárási körülmények között képes túlélni és gyümölcsöt teremni, és egyedülálló regenerálási képessége van. A fa gyümölcse a noni, a gránátalmához hasonló, pépe fehéres-sárga, kellemetlen ízű és illatú.

A magokban, gyökerekben, kéregben található hatóanyagok közül néhány már ismert a tudományban: a proxeronin , a C-vitamin, a karotin, a káliumvegyületek és a damnactalis , amely támogatja a normál sejtosztódást, és a szkopolint, amely gyulladáscsökkentő hatással van a citokintermelés gátlására , valamint antioxidáns, máj- és spasmolítikus aktivitást. A kutatás azt is kimutatta, hogy a scopoletin aktiválja a leukémia megváltozott leukociták apoptózisának folyamatát. Az Organic Noni hasznos zsírsavakat (linolsav, kapronsav) és bioflavonoidokat (rutin) is tartalmaz.

Kattints ide és rendeld meg az Organic Noni-t!


Lássuk, mely egészségügyi problémákban lehetnek hasznosak az Organic Noni hatóanyagai!

A proxeronin, amelyet a szervezet aktív xeroniná alakít , támogatja a sejtek fejlődésének és a megfelelő struktúra kialakulásáért felelős fehérjéket, ezáltal hozzájárulva az egészség védelméhez. Tulajdonságai miatt a proxeronin olyan betegségek esetén hasznos, mint a magas vérnyomás, gyomorfekély és ízületi gyulladás.

A Noni gyümölcs olyan antibiotikus tulajdonságokkal rendelkező anyagokat (akubint, alizarint) tartalmaz, amelyek hatásosak a bakteriális fertőzésekben, például a szalmonella, az E. coli, a Helicobacter pylori, amely a gyomorfekély vagy mycobacterium okozója, ami a tuberkulózis oka . Az Organic Noni gyulladásgátló anyagai nem irritálják a gyomor nyálkahártyáját.Emellett a vírusellenes és gombaellenes tulajdonságai tudományosan igazoltak. Tanulmányok kimutatták, hogy az Organic Noni hatékony a kóros sejtosztódás leküzdésében. Megakadályozhatja bizonyos típusú rákok előfordulását , valamint gátolhatja a már meglévők fejlődését. Az Organic Noni-t a hagyományos terápiás módszerekkel együtt alkalmazzák, ami sokkal hatékonyabbá teszi a kezelést.

Egyre több önálló tanulmány igazolja hipotenzív és vizelethajtó tulajdonságait. Sok tudós úgy véli, hogy az Organic Noni hatásos a magas vérnyomás, az egyik legelterjedtebb civilizációs betegség kezelésében.

Kattints ide és rendeld meg az Organic Noni-t!


Az Organic Noni jótékony hatással lehet a szív- és érrendszerre. Az eredmények azt mutatják, hogy a normál koleszterin- és trigliceridszintek a vérben jelentősen csökkentek a noni kivonatok rendszeres alkalmazásával.

Ezen kívül független vizsgálatok igazolták az Organic Noni hatékonyságát a máj védelme terén. 

A fentiek fényében felmerülhet a kérdés, hogy a növény kivonatának milyen mennyiségét kell felhasználni a pozitív eredmények elérése érdekében? Az e területen végzett kutatás kimutatta, hogy a rendszeres használat sokkal fontosabb, mint a mennyiség, ami biztosítja a hasznos hatóanyagok állandó koncentrációját a vérben. Ne feledje, hogy a noni termékeket ugyanolyan aktivitással rendelkeznek, mint a friss gyümölcsök, például az Organic Noni juice , szerves gyümölcslé hozzáadott friss gyümölcsökkel – Organic noni .

Sok dolog van, ami növelheti a szervezet xeronin igényeit. A leggyakoribb hatások a stressz és a megnövekedett mentális és / vagy fizikai törzs. A proxeronin bizonyos mennyiségét normális étellel fogyasztják, de a noni rendkívül nagy mennyiségben tartalmazza. 

Mivel az ökológiai minősítésű termékek iránti kereslet jelentősen növekszik, a népszerű Polinesian Noni termékek tiszta, ökológiai eredetű összetevőkből készülnek. Míg a Polinesian Noni az érintetlen természetből származik, a CaliVita Organic Noni szabályozott ökológiai termesztésből származik. 

Kattints ide és rendeld meg az Organic Noni-t!


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8