Oxigénhiány rovására írható a fejfájás, az állandó fáradtság, szorongás,

 

A szervezet oxigénhez jutása

Több formában lehet a szervezetet oxigéntöbblethez juttatni: pl. hiperbárikus oxigénterápiával (azaz az oxigéngáz belélegeztetésével) vagy oxigénes fürdő- és ivókúrák alkalmazásával. vagy cseppek formájában egy pohár folyadékba csepegtetve. Erre kiválóan alkalmasak a Calivita stabilizált oxigén cseppek.

Mi is az Oxigénes csepp valójában

Éshogyan hat a szervezetre!!

# Oxigén csepp ha koncentrált formájában kerül a szervezetbe, úgy lényegesen nagyobb védelmet nyújthat mind az idegrendszer, mind az immunrendszer számára. Az Oxigén cseppek mágnesesen strukturáltak, lúgosan ionizáltak. Segíthetnek helyreállítani az oxigén szintet a vérben, így csökkentve az oxigén hiányos állapot tüneteit. Használata ezenkívül segíthet a stressz és feszültség tüneteit megszüntetni, így jelentősen javulhat akár az alvás minősége is.

Miért szükséges az oxigén?

A hipoxia vagyis a kevés oxigén alapvető oka a degeneratív betegségeknek.” Dr. Steven Levine, "Oxygen Deficiency" Renowned Molecular Biologist.

„A kapcsolat az oxigénhiány és a betegségek között ma már biztosan megállapítható.” Dr. W. Spencer Way, Journal of the American Associates of Physicians

„Minden krónikus fájdalom, szenvedés és betegség oka a sejtek csökkent oxigénszintje.” Dr. Arthur C. Guyton (MD) The Textbook of Medical Physiology.

Mit nyerünk magasabb oxigénszinttel?

 • Az általános közérzet javul, a gyengeség, fáradtság és levertség pár perc alatt eltűnik
 • Nő a koncentrációs képesség, a figyelem, az agytevékenység, javul a rövidtávú memória
 • A szervezet anyagcsere folyamatai felgyorsulnak, az ideális testsúly elérhetővé válik
 • A betegség utáni lábadozás szakasza lerövidül
 • A sportban  jobb teljesítmények elérésére képes, az állóképesség növekedése mellett. Az izmokban képződő tejsav csökken, az izomláz ki sem alakul, vagy enyhébb lefolyású.
 • Bizonyos típusú fejfájás megszüntethető oxigénnel. Ilyen a migrénes fejfájás, vagy a cluster fejfájás. Szédülés és fülzúgás esetén is hathatós segítség.
 • Oxigén csepp: Hogyan hathat a szervezetre?


 • A Föld lakosságának mintegy fele városban él, szmogos, oxigénhiányos környezetben, ugyanakkor szervezetünk oxigénigénye nem változik – azaz oxigénhiányos levegőből többet használunk fel, hogy szervezetünket megfelelő mennyiségű oxigénhez juttassuk –, sőt az igény fizikai megterhelés során tovább nő. Az oxigén, mint ahogy a víz is, létfontosságú számunkra. Az oxigén segíti a szervezetet, hogy újjáépüljön és fenntarthasson egy erős és egészséges immunrendszert, a sejteknek pedig szintén oxigénre és tápanyagra van szükségük a megújuláshoz.

 • A víz alacsony deutérium tartalma lassíthatja a sejtosztódás folyamatát – azaz a szervezet „öregedését”

  • A CaliVita közel 30 éve kínál a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
  • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok és a jobb felszívódású, pl. szerves formák felhasználására.
  • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
  • A gyártás a cGMP szigorú minőségellenőrzési elveinek megfelelően, az FDA folyamatos ellenőrzése mellett történik, mindemellett termékeink többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át.
  • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
   
  Tisztított, csökkentett deutériumtartalmú víz
   
  Stabilizált oxigénnel dúsított víz


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1 - Beatrix2021.01.18. 16:26

Régóta használjuk a Calivita Low Deuterium oxy cseppeket
energia es a szervezetünk megfelelő oxigén szint fent tartása miatt.Azóta kevesebb a fáradság érzet és jobb állóképesség. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8