A lúgos vízről

 

Bámulatos, hogy már egyetlen pohárnyi friss lúgos víz mire képes.

Kattints ide és rendeld meg!

Minden amit tudnod kell a lúgos vízről

Bámulatos, hogy már egyetlen pohárnyi friss lúgos víz mire képes. A friss lúgos víz hatására természetes védekező rendszerünk aktivizálódik, megerősödik, így nehezebben betegszünk meg, illetve a meglévő állapot a maximálisan elérhető energiaszintet éri el.Az ionizált lúgos víz az első 1-2 hónapban"csak" tisztíthatja a szervezetet, megtisztíthatja a bélbolyhokat, kitakaríthatja a belekből a salakanyagokat, és az erek faláról a lerakódásokat.Hipertoniában szenvedők néhány hét alatt a vérnyomás csökkenéséről számolnak be, de érdekes módon a lúgos víz még acukorbetegekállapotára is kedvező hatással lehet. Ezen kívül a friss lúgos víz nagy mennyiségű oxigénnel láthatja el a szervezetet, és erősítheti, illetve élénkítheti az immunrendszert.

Magas antioxidáns tartalmamiatt hívják a lúgos vizet a fiatalság forrásának. A palackozott vizeknél ez az antioxidáns tulajdonság idővel elvész, ezért a palackozott, boltban kapható lúgos vizek esetében nem is beszélhetünk ilyen antioxidáns tulajdonságról. Sőt, valójában igen ritka, hogy bármilyen víz antioxidáns tulajdonsággal rendelkezzék.Ezért a legjobb az otthon frissen előállított lúgos víz! Az elegáns kivitelezésű és könnyen kezelhető Aquarion vízionizáló kiválóan tisztítja és ionizálja a vizet. Használata során biztonságos, mérgező anyagoktól mentes, oxigéndús, friss ionizált lúgos vizet ihat.

Kiknek ajánljuk a lúgos vizet?

  • Azoknak, akik a mindennapok során tiszta, méreganyagoktól mentes vizet szeretnének fogyasztani.
  • Akiknek az étrendjében nem szerepelnek kellő mennyiségben lúgosító élelmiszerek.
  • Emésztési problémák, reflux esetén*.
  • Tisztítókúrákhoz.
  • Fogínygyulladás vagy szájfertőzés kezelésének kiegészítéseként.
  • Azoknak, akik gyakran kemény diétát tartanak.

Lúgos 1

Lúgos 2

Lúgos 3

Lúgos 4

Enyhén lúgos víz,
pH 7,5 - pH 8,5

Ezt a fokozatot a bevezető időszakra ajánljuk. Egészséges szervezet esetén 4-7 napig, valamilyen betegség esetén pedig néhány hétig javasoljuk.

Előfordulhat eleinte napi 3-4 széklet, mivel beindul az emésztőrendszer méregtelenítése. Ez azonban nem hasmenés, ezért nem kell félni tőle! Az első pár napban méregtelenítő tünetek jelentkezhetnek, mint a fejfájás vagy ízületi fájdalmak, de ezek hamar meg fognak szűnni.

Enyhétől közepesig terjedően lúgos víz,
pH 8 - pH 9

Ezt a fokozatot már hosszabb ideig, akár néhány hónapig is fogyaszthatja. A legtöbben 2-es vagy 3-as szintű lúgos vizet isznak, de ez kitűnő hideg ételek és saláták elkészítéséhez is.

Közepestől erősig terjedően lúgos víz,
pH 8,5 - pH 9,5

Ivási célokra ez a leggyakrabban használt lúgossági szint. Ideális kávé, tea és egyéb meleg italok elkészítéséhez, de kitűnő rizshez és más szemes termékek főzéséhez is.

Erősen lúgos víz,
pH 9,5 - pH 10+

A legerősebb fokozatú lúgos vizet ivásra csak indokolt esetben, intenzív méregtelenítő kúrák, vagy komoly betegségek esetén használjuk. Ez ugyanis nagyon erős méregtelenítő hatást fejt ki a szervezetben. Emellett kiváló zöldségek forrázásához, levesek főzéséhez is, mert a lúgos víz megszünteti a keserű ízt, és jobban kihozza a zöldségek természetes színét. 

Kattints ide és rendeld meg!


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8