A savas vízről

 

A savas víz nem csak külsőleg hanem a háztartásban is hasznos lehet.

Kattints ide és rendeld meg!

Minden amit tudnod kell a savas vízről

Az ionizált savas víz az ember bőrére igen jótékony hatással lehet. A savas víznek antiszeptikus és antibakteriális hatása van. Ahaja csillogó és egészséges lehet, ha ezzel mossa, de ionizált savas vízzel fertőtleníthetjük a zöldségeket és gyümölcsöketis. A savas víz használatával kemikáliáktól mentes konyhája lehet. A savas víz segíthet az eldugult orr kitisztításában. A savasabb pH-jú víz a háztartásban is alkalmazható a felületek vegyszermentes fertőtlenítésére.
A savas víz emberi fogyasztásra nem alkalmas!

Kiknek ajánljuk a savas vizet?

  • Bőr- és arcápolásra mindenkinek.
  • Orrcseppként az eldugult orr kitisztításához.
  • A savasabb pH-jú víz a háztartásban is alkalmazható a felületek vegyszermentes fertőtlenítésére.

Savas 1

Savas 2

Savas 3

Savas 4

Enyhén savas víz,
pH 6,5 - pH 5,5

Szájhigiéniai célokra kitűnő. Használja fogmosáshoz, öblítsen torkot vele (gargalizálás), és alkalmazhatja semleges szájvízként is. Hölgyeknek kiváló hüvelyzuhany készítéshez is.

Enyhétől a közepesig terjedően savas víz,
pH 6 - pH 5,5

A bőr gondozásához ajánlott az összehúzó hatása miatt. Használja mosakodáshoz és arctisztításhoz. Férfiak borotválkozás utáni arcszeszként is alkalmazhatják, de nagyon jó hatással van a pattanásos bőrre és korpás fejbőrre is.

Közepestől erősig terjedően savas víz,
pH 5,5 - pH 5

Konyhai eszközök és felületek vegyszermentes tisztításában lehet a segítségünkre, de az ekcémás bőr ecsetelésére is ezt a fokozatot ajánljuk.

Erősen savas víz,
pH 5 és alatta

A víznek ebben a beállításban sterilizáló hatása van. Használhatja vágólapok és edénytörlők sterilizálásához, valamint zöldségek és gyümölcsök mosásához, bár utána érdemes őket lúgos vízzel is átöblíteni. Ebből készítsen lábfürdőt, ha lábgombától vagy erős lábszagtól szeretne megszabadulni.

Kattints ide és rendeld meg!vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8