A szűrője

 

Hogy épül fel Az Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék szűrője.

Kattints ide és rendeld meg!

Turmalinkristályos UltraBiostone szűrő

Az Aquarion vízionizáló első lépésben a vízből egy kis mechanikus szűrős segítségével kiszűri a nagyobb, szabad szemmel is látható szennyeződéseket. Ezt követően, a második lépésben kap szerepet a 0,01 mikronos turmalinkristályos UltraBiostone szűrő. Ezt az UltraBiostone szűrőt a világ legjobb szűrőjeként ismerik. Ugyanezt a szűrési rendszert használják a vese dialíziseknél is. A víz a képen látható szűrőbe alulról folyik be, tehát a rétegeket itt fordított sorrendben láthatja. Tehát a víz elsőként a Turmalin réteggel találkozik.Ultrafinom szűrő réteg

A 0,01 mikronos szűrő mindent eltávolít a vízből, ami nem oda való. Kiszűri a vízben fellelhető klórt és klórszármazékokat, a csövekből esetlegesen kioldott azbesztet és nehézfémeket, a gyógyszer-maradványokat, a hormonokat, és természetesen a gombákat, a baktériumokat és a vírusokat is. Az ennél erősebb szűrők az ionok kivonásával sajnos az élő víz élettani hatásait is csökkentik, és ezzel savassá teszik a vizet. Tipikusan ilyenek a fordított ozmózis rendszerű szűrők. Ezért az RO víz használata esetén fokozottan kell figyelni az ásványi anyagok és vitaminok visszapótlására a szervezetbe!

Corall Kalcium réteg

A mélytengeri korall kalcium japánból, Okinawáról érkezik. A szervezetünk számára hatszor jobban hasznosítható, mint a hőkezelt kalciumkészítmények. De a korall kalcium nem csak abban segít, hogy szerves ásvánnyal tölti fel a vizet, hanem kicsit édesíti, és kellemesebb illatúvá is teszi. Ez az egyik titok amiért a Jupiter készülékek által előállított lúgos víz sokkal finomabb mint más ionizáló készülékek vize.

Ezüsttel aktivált szén réteg

Az aktív szén tele van parányi zsebekkel, melyek megtelnek a különféle szennyező anyagokkal. Tökéletesen kiszűri és eltávolítja a klórta mezőgazdasági kemikáliákat, fenolt, trihalometán származékokat, és mindenféle káros kémiai szennyeződést. Az ezüst pedig megöli a baktériumokat.

Turmalinkristály réteg

A turmalin leköti a káros fluort, illetve már a szűrés fázisában dúsítja a vizet ionokkal. Az ásványok között egyedülállóan infravörös energiát (FIR) bocsát ki. Ez azt jelenti, hogy sugárzó hőt termel, ami úgy tud felmelegíteni egy tárgyat közvetlenül, hogy a körülötte lévő levegő hőmérséklete nem változik.De ami a víztisztítás szempontjából igazán fontos, hogy ez a FIR elektromágneses frekvencia egy különleges hatást fejt ki a vízre, energetizálja, és csökkenti a felületi feszültségét, ezzel pedig felkészíti az ionizációra.

A Biostone szűrő élettartama

A kijelző bal alsó sarkában lehet a szűrő állapotát, élettartamát folyamatosan nyomon követni. Az UltraBiostone szűrő 4.000 liter víz tisztítására alkalmas, ami átlagos vízfogyasztás esetén egy négytagú családnak évenkénti szűrőcserét jelent. Ha a szűrő digitális kijelzője tele állásba kerül, és villog a szűrőszimbólum, akkor eljött a szűrőcsere ideje. A csere mindössze néhány percet vesz igénybe, és egy háziasszony is könnyedén el tudja végezni. Az alábbi táblázatban szereplő értékeket a Szolnoki Víz- és Csatornaművektől kaptuk az Aquarionnal tisztított csapvíz elemzéséről.

Kattints ide és rendeld meg!


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8