A vízkő már a múlté

 

Kattints ide és ismerd meg a GoldMax mágneses vízkőmentesítőt!

A CaliVita GoldMAX mágneses vízkőmentesítő segítségével mindenképpen!

Mielőtt az Ön háztartásában is előfordulna vagy megismétlődne, előzze meg, hogy a vízkőtől elduguljon a zuhanyrózsája, csöpögjön a csapja vagy kellemetlen ízű legyen a vize!

Ebben segíti a GoldMAX mágneses vízkőmentesítő a CaliVitától!

A CaliVita GoldMAX mágneses vízkőmentesítő – melynek alapanyaga a neodímium, a jelenleg létező legerősebb mágneses anyag – környezetbarát és energiatakarékos megoldás, akár Aquarion víztisztító és ionizátor készülékhez, akár vízvezetékre helyezve szeretné használni.

Kattints ide és tudj meg többet a GoldMaxról!

Vásároljon egyszerre Aquarion ionizáló és víztisztító készüléket és hozzá egy CaliVita GoldMAX mágneses vízkőmentesítőt! Ha a vízkőmentesítő használata ellenére készülékében kalciumlerakódásból eredő és annak eltávolításával megszüntethető működési rendellenességet tapasztal, a vásárlást igazoló számla bemutatása ellenében a vásárlástól számított egy éven belül díjmentesen vállaljuk az Aquarion tisztítását.*

A mennyiben már meglévő Aquarion készüléke mellé megvásárolja a CaliVita GoldMAX mágneses vízkőmentesítőt, egy vízkőmentesítést cégünk ingyen elvégez.

* A tisztítandó készülék szervizbe vagy a vásárlás helyére történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A tisztítás időtartamára cserekészüléket nem biztosítunk. A tisztítási garancia csak a kalciumlerakódásból eredő és annak eltávolításával megszüntethető működési rendellenességekre vonatkozik (pl. az Aquarion kimeneti vízvezetékrendszerének eldugulása).

A GoldMAX mágneses vízkőmentesítő használatára vonatkozó térítésmentes szolgáltatások KIZÁRÓLAG a CaliVita International által forgalmazott és az általa kiállított számla bemutatása esetén érvényesek! Más cégtől vásárolt GoldMAX mágneses vízkőmentesítő használata esetén a térítésmentes javítás nem vehető igénybe!

Térítéses szervizszolgáltatások árai:

  1. Bevizsgálás: 3 500 Ft+áfa
  2. Vízkőeltávolítás, tisztítás: 12 000 Ft+áfa
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8