Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék

 

Az Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék olyan nagy teljesítményű vízionizáló és víztisztító készülék, amely ionizált, oxigéndús, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes, tisztított, lúgos vagy savas vizet állít elő.

Kattints ide és rendeld meg!

Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék

Az Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék olyan nagy teljesítményű vízionizáló és víztisztító készülék, amely ionizált, oxigéndús, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes, tisztított, lúgos vagy savas vizet állít elő. A felhasználó igény szerint beállíthatja az ionizáció mértékét. Táplálkozásunk, a legtöbb élelmiszer-adalék és egyes gyógyszerek is a szervezet elsavasodását okozhatják. Az ionizált víz kiválóan lúgosíthatja a szervezetet és antioxidáns hatású is lehet. Az Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék az ionizált vizet a csapvíz magas fokú tisztításával és elektromos szétválasztásávalállítja elő.

Miért az Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék a legfejlettebb vízionizáló?

A Jupiter Orion vagyis más néven a CaliVita Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék jelenleg a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke. De lássuk a tényeket amik alátámasztják ezt.

Forradalmian új automatikus dinamikus áramlási rendszer szabadalmaztatott SOL-szelepekkel.Az Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék a SOL szeleprendszer révén külön tisztítási ciklus nélkül kiváló minőségű lúgos vizet állít elő. A SOL szeleprendszer fenntartja a kívánt áramlási szinteket és nyomást. Ezáltal nem keletkeznek lerakódások, és az elektrolizálócella védett a túlterhelés ellen. Ez az adottság csökkenti a savas leeresztő vezetékből jövő áramlási közeg mennyiségét is.

Az Aquarion vízionizáló és víztisztító elektródái egy új, szabadalmaztatott technológiával tisztulnak, méghozzá folyamatosan és automatikusan. Így Önnek nem szükséges külön tisztítóprogramot futtatnia, vagy a tisztítási folyamat miatt várakoznia.

Kattints ide és rendeld meg!
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1 - Adri2018.07.23. 20:50

Már több éve használjuk otthonunkban az Aquarion készüléket. Azóta nem kell ásványvizet vásárolnunk. És sokkal jobban érezzük magunkat. A kis videót megnézve döntöttünk az Aquarion mellett, minden kérdésünkre választ adott. Az ára tükrözi a minőségét. És tényleg pár év alatt behozta az árát. A legjobb mellett döntöttünk és már nem adnánk semmiért.

google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8