Cégeknek, vállalkozóknak

 

Nézd meg miért ajánljuk az Aquarion víztisztítót és vízionizálót a cégeknek és vállalkozóknak.

Kattints ide és rendeld meg!

Magyarországon a védőital alkalmazását a törvény is előírja, és pontosan meghatározza, hogy milyen melegben és milyen időközönként mennyi italt kell biztosítani a dolgozóknak.A különböző irodák és irodaházak sok százezret költenek a palackozott ásványvizekre és ital automatákra.

Hazánkban általában négy lehetőségből szoktak választani az irodai dolgozók vízellátásával kapcsolatban.

  • Egyszerűen az irodához tartozó konyhában lévő vezetékes csapvizet kell inniuk a dolgozóknak. Figyelembe véve a magyarországi csapvíz szennyezettségének szintjét, nem éppen a legideálisabb védőital megoldás.
  • Italautomata felállítása, ami különböző porok és adalékok hozzáadásával az egyszerű vezetékes vízhez kávét, teát vagy valamilyen üdítőt állít elő. Az egyébként is adalékokkal és szintetikus hatóanyagokkal teli világunkban, már más sem hiányzik, mint kemikáliákkal megpakolt csapvíz, mint védőital!
  • Palackozott ásványvíz vásárlása. Ez már egy fokkal jobb, de nem éppen költségkímélő megoldás. Ráadásul valakinek folyton cipekednie kell, és a PET palack sem környezetkímélő megoldás.
  • A negyedik lehetőség pedig a nagyballonos vízadagoló üzembeállítása. Árban jobban jövünk ki, mint a palackozott ásványvízzel, és helybe is hozza a szolgáltató. De rengeteg gondot okozhat a tárolás, és számolni kell a jelentős gépbérleti és karbantartási díjjal is.

Ám van egy ötödik, és egyben a lehetőségek közül a legjobb választás, az irodák dolgozóinak védőitalával kapcsolatban. Az Aquarion víztisztító és vízionizáló berendezés!

Anyagilag is jó befektetés az Aquarion, ugyanis költségként elszámolható, és a megvásárlás költségén felül a későbbiek során csak a szűrőt kell 4.000 literenként cserélni. A szűrő ára 29.500 Ft, így a vízdíjjal együtt mindösszesen 6 Ft-ra jön ki az antioxidáns hatású, lúgos védőitalunk literenként. A legtöbb cégnél költségként elszámolható.

Építkezési vállalkozóknak. Be lehet építeni a házba és így modernebbé és dizájnossá lehet tenni a házat. Sokak örülnek, ha van a házba víztisztító és így drágábban is lehet adni az ingatlant.

Azok akik munkájuk során használnak tisztított lúgos vagy savas vizet. Kozmetikusoknak, masszőröknek, terapeutáknak, rendelőknek. Azoknak akiknek fontos önmaguk, pácienseik és a munkatásaik egészsége.

Kattints ide és rendeld meg!


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!
google-site-verification=kjd1wcB7kpx6gl87-i2HknGucZdJsrgvM_HTmoJDAL8